• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Симитли до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Пътуване от Симитли до Благоевград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Симитли до Благоевград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Симитли да се Благоевград с влак

разстояние 15 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД
11:33 - 11:51
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 14 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД - СП.
11:33 - 11:47
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД
18:44 - 19:02
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 14 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД - СП.
18:44 - 18:58
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД
22:07 - 22:25
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 14 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД - СП.
22:07 - 22:21
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 18 мин.
СИМИТЛИ - БЛАГОЕВГРАД
00:17 - 00:35
1 лв.

Колко време отнема пътуването от Симитли до Благоевград с влак?

Пътуването от Симитли до Благоевград с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 15 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Симитли до Благоевград?

Първото пътуване през нощта тръгва от Симитли в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Симитли и Благоевград. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Симитли до Благоевград?

Ще можете да напуснете Симитли, като използвате спирки като СИМИТЛИ. Те ви свързват със спирки, включително БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП. в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Симитли, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Симитли до Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Симитли до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.