Намерете влак от Пловдив до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 39 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 03:24
Последно отпътуване: 16:45
Разстояние 135km

Евтини билети за влак от Пловдив до Дупница на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Дупница. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Дупница, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Дупница с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Дупница.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Дупница?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Дупница също само за 6,00 лв., докато средната цена е 6,90 лв..

Влакове от Пловдив до Дупница


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Дупница?

Влаковете до Дупница ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Дупница всеки ден?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Пловдив до Дупница с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Дупница тръгва в 03:08, докато последният в 15:08. Пътуването продължава средно 5 hours and 42 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Дупница за 5 hours and 15 minutes.