Намерете влак от Стара Загора до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,41лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 42 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 01:31
Последно отпътуване: 13:25
Разстояние 208km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Дупница на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Стара Загора до Дупница: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Дупница.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Дупница?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Дупница за 8,20 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Дупница струват средно 9,28 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Дупница


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Дупница?

Влаковете до Дупница ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Дупница всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Дупница от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Дупница с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Дупница тръгва в 01:08, последният е насрочен за 13:08. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 8 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Дупница за 7 hours and 35 minutes.