Намерете влак от Шумен до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,50лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 15 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:57
Последно отпътуване: 23:39
Разстояние 325km

Евтини билети за влак от Шумен до Перник на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Перник?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Перник.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Перник?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Перник от 10,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,75 лв..

Влакове от Шумен до Перник


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Перник?

Влаковете до Перник заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ПЕРНИК.

Пътуване с влак до Перник от Шумен: колко връзки дневно има?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Перник с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Перник с влак?

Необходими са средно 9 hours and 34 minutes да стигнете до Перник с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 28 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:02, докато последният тръгва от Шумен в 23:02.