Намерете влак от Шумен до Казанлък

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Казанлък

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,43лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 5 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:12
Последно отпътуване: 21:32
Разстояние 144km

Евтини билети за влак от Шумен до Казанлък на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Казанлък?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Казанлък.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Казанлък?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Казанлък за 6,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Казанлък струват средно 10,73 лв..

,

Влакове от Шумен до Казанлък


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Казанлък и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на КАЗАНЛЪК.

Колко влакови връзки има от Шумен до Казанлък всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Казанлък с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Казанлък и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 44 minutes да стигнете до Казанлък с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 6 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:01, докато последният тръгва от Шумен в 21:01.