Намерете влак от Шумен до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Асеновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,35лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 2 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 23:43
Разстояние 218km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Асеновград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Асеновград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Асеновград с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Асеновград, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Асеновград също само за 9,30 лв., докато средната цена е 12,13 лв..

Влакове от Шумен до Асеновград


Тъй като пътуването между Шумен и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Асеновград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Асеновград ще заминат от ШУМЕН и ще пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Шумен: колко връзки дневно има?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Шумен до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Асеновград тръгва в 06:12, докато последният в 23:12. Пътуването продължава средно 9 hours and 37 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 7 hours and 2 minutes.