Намерете влак от Шумен до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 14 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 08:58
Последно отпътуване: 23:40
Разстояние 336km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Видин

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Шумен до Видин с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Видин.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Видин за 11,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 18,80 лв..

,

Влакове от Шумен до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Видин?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ВИДИН.

Пътуване с влак до Видин от Шумен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Видин от Шумен, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Шумен до Видин

Докато първият влак до Видин тръгва в 08:06, последният е насрочен за 23:06. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 34 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 7 hours and 52 minutes.