Влак Шумен - Видин цени от 23,15 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Шумен до Видин с влак

Пътуването от Шумен до Видин от влак е 336 km и отнема 8 ч 20 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 09:10 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Видин от влак само за 23,15 лв. или за 28,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,15 лв..

Най-ниската цена23,15 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 20 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена23,15 лв.
Най-висока цена28,10 лв.
Първо заминаване09:10 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние336 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Vidin

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Шумен до Видин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Видин?

Средно билетът за влак от Шумен до Видин ще ви струва 24,64 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 23,15 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 24,64 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Видин.

Колко време отнема да се стигне от Шумен до Видин с влак?

Пътуването между Шумен и Видин с влак е приблизително 336 km. Ще ви отнеме около 8 ч 20 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Шумен и Видин е около 336 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Шумен и Видин продължават 7 ч 46 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Шумен до Видин?

По принцип първото отпътуване за деня от Шумен ще бъде в 09:10 ч., а последното - в 23:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Шумен до Видин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Шумен в 09:10 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Шумен и Видин. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Шумен до Видин?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Те ви свързват със спирки, включително Vidin(gr) в Видин. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Видин, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Шумен до Видин се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Шумен до Видин, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Видин, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Шумен до Видин всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Vidin

Евтини билети за влак от Шумен до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Видин

Най-евтините билети за влак Шумен - Видин могат да бъдат намерени само за 21,49 лв., ако имате късмет, или средно за 23,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.52kg
Автобус
25.2kg
Полет
67.2kg
Кола
53.76kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Видин са 23.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Видин? Като вземете влака между Шумен и Видин, ще спестите 43.68kg CO2 емисии спрямо полет, 1.68kg спрямо автобус и 30.24kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Видин?
Билет влак от Шумен до Видин е 24,64 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Видин е 23,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Видин от влак?
Шумен до Видин е 336 km.
Колко време трае влак между Шумен и Видин?
Шумен до Видин е средно 8 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 46 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Видин?
Шумен до Видин има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Видин?
Най-ранният влак от Шумен до Видин тръгва на 09:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Видин?
Последният влак от Шумен до Видин тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Видин е 7 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Видин?
Да, има директен влак между Шумен и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Видин от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Видин създава 23.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути