Намерете влак от Шумен до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,74лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 55 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:36
Последно отпътуване: 23:28
Разстояние 342km

Евтини билети за влак от Шумен до Благоевград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Благоевград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Шумен до Благоевград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Шумен до Благоевград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Шумен - Благоевград.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Благоевград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Благоевград от 11,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 17,70 лв..

Влакове от Шумен до Благоевград


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Благоевград?

Влаковете до Благоевград могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Шумен с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Благоевград с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Шумен до Благоевград с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Благоевград тръгва в 04:11, последният е насрочен за 23:11. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 50 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Благоевград за 10 hours and 14 minutes.