Намерете влак от Шумен до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 24,26лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 36 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 369km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Петрич на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Петрич. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Петрич с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Шумен - Петрич.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Петрич?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Петрич за 13,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Петрич струват средно 13,80 лв..

,

Влакове от Шумен до Петрич


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Петрич?

Влаковете до Петрич ще заминат от ШУМЕН и ще пристигнат на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Шумен до Петрич?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Шумен, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Шумен до Петрич с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 6 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Петрич за 11 hours and 45 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 06:08, докато последният тръгва в 23:08.