Намерете влак от Шумен до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 23,55лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 56 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 354km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Сандански

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Шумен до Сандански?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Сандански.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Сандански?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Сандански за 13,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Сандански струват средно 14,38 лв..

,

Влакове от Шумен до Сандански


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Сандански и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Сандански на ШУМЕН, който пристига на САНДАНСКИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Сандански от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Сандански от Шумен, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Сандански и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Сандански тръгва в 06:06, последният е насрочен за 23:06. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 26 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Сандански за 11 hours and 12 minutes.