Намерете влак от Шумен до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,40 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 22 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 08:12
Последно отпътуване 01:28
разстояние 354 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Сандански

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Сандански. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Сандански?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Сандански за 13,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Сандански струват средно 18,56 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Сандански?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Сандански, предлагани от Bdz.

Влакове от Шумен до Сандански

За колко време ще отидете от Шумен до Сандански с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Сандански тръгва в 08:12, докато последният в 01:28. Пътуването продължава средно 10 ч. 22 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 9 ч. 31 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Сандански и къде ще пристигнете?

Влаковете до Сандански заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на САНДАНСКИ.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до Сандански от Шумен: колко връзки дневно има?

3 влакови връзки съществуват дневно до Сандански от Шумен. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 3 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Шумен до Сандански с влак, има 3 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 3 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.