Намерете влак от Шумен до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 21 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:58
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 362km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Кюстендил на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Шумен до Кюстендил с влак?

За да стигнете до Кюстендил с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Кюстендил?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Кюстендил от 11,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,53 лв..

Влакове от Шумен до Кюстендил


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Кюстендил?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко връзки дневно има до Кюстендил от Шумен с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Шумен до Кюстендил с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Кюстендил тръгва в 05:01, последният е насрочен за 23:01. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 55 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кюстендил за 9 hours and 53 minutes.