Намерете влак от Шумен до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,80лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 26 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 23:39
Разстояние 174km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Шумен до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Димитровград, Област Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Димитровград, Област Хасково също само за 7,85 лв., докато средната цена е 32,33 лв..

Влакове от Шумен до Димитровград, Област Хасково


За къси разстояния като тези между Шумен и Димитровград, Област Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Шумен: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Шумен до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 07:06, последният е насрочен за 23:06. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 8 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 6 hours and 54 minutes.