Намерете влак от Шумен до Пазарджик

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,23лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 2 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:57
Последно отпътуване: 23:43
Разстояние 243km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Пазарджик

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Пазарджик с влак?

За да стигнете до Пазарджик с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Пазарджик?

Билетите за влак от Шумен до Пазарджик струват средно 11,78 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,80 лв..

Влакове от Шумен до Пазарджик


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Пазарджик?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ПАЗАРДЖИК.

Колко връзки дневно има до Пазарджик от Шумен с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Пазарджик с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Шумен до Пазарджик и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пазарджик тръгва в 04:12, последният е насрочен за 23:12. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 20 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пазарджик за 6 hours and 21 minutes.