Влак Кьолн - Дуйсбург цени от 41,07 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Дуйсбург с влак

Пътуването от Кьолн до Дуйсбург от влак е 57,04 km и отнема 1 ч 24 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 00:49 ч. и последното на 04:12 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Дуйсбург от влак само за 41,07 лв. или за 42,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 41,07 лв..

Най-ниската цена41,07 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 24 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена41,07 лв.
Най-висока цена42,07 лв.
Първо заминаване00:49 ч.
Последно заминаване04:12 ч.
Разстояние57,04 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеДуйсбург
ПревозвачиDB - InterCity Express (ICE), National Express

Влак Билети от Кьолн до Дуйсбург

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Кьолн до Дуйсбург с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кьолн до Дуйсбург. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Кьолн до Дуйсбург?

Цените ще варират, когато пътувате от Кьолн до Дуйсбург. Средно обаче ще платите около 41,88 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 41,07 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Дуйсбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кьолн до Дуйсбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 41,88 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Дуйсбург с влак?

Разстоянието между Кьолн и Дуйсбург е приблизително 57,04 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 24 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Кьолн до Дуйсбург обхваща разстояние от 57,04 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 47 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кьолн до Дуйсбург по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кьолн до Дуйсбург?

Ще можете да напуснете Кьолн, като използвате спирки като Köln-Mülheim ,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf,Koeln Messe/deutz. Те ви свързват със спирки, включително DUISBURGO,Trompet Bahnhof, Duisburg,Rheinhausen,Duisburg Rahm в Дуйсбург. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кьолн, или в Дуйсбург, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Кьолн до Дуйсбург?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Кьолн до Дуйсбург. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Кьолн, които пътуват директно до Дуйсбург. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Дуйсбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Дуйсбург

Евтини билети за влак от Кьолн до Дуйсбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Дуйсбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Дуйсбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Дуйсбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Дуйсбург

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дуйсбург с влак

Когато пътувате до Дуйсбург с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Дуйсбург

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Кьолн до Дуйсбург.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE) and National Express от Кьолн до Дуйсбург
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Дуйсбург от train.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) National Express
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check check
sleeper_couchette спално място check check

Кьолн до Дуйсбург Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.99kg
Автобус
4.28kg
Полет
11.41kg
Кола
9.13kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Дуйсбург с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Дуйсбург са 3.99kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Дуйсбург? Като вземете влака между Кьолн и Дуйсбург, ще спестите 7.42kg CO2 емисии спрямо полет, 0.29kg спрямо автобус и 5.14kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Дуйсбург?
Билет влак от Кьолн до Дуйсбург е 41,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 41,07 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Дуйсбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Дуйсбург е 41,07 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Дуйсбург от влак?
Кьолн до Дуйсбург е 57,04 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Дуйсбург?
Кьолн до Дуйсбург е средно 1 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 47 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Дуйсбург?
Кьолн до Дуйсбург се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE) and National Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Дуйсбург?
Кьолн до Дуйсбург има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Дуйсбург?
Най-ранният влак от Кьолн до Дуйсбург тръгва на 00:49 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Дуйсбург?
Последният влак от Кьолн до Дуйсбург тръгва на 04:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Дуйсбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 41,07 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Дуйсбург?
Има средно 2 от Кьолн до Дуйсбург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Дуйсбург от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Дуйсбург е 0 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Дуйсбург?
Да, има директен влак между Кьолн и Дуйсбург.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Дуйсбург от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Дуйсбург създава 3.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Дуйсбург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути