Влак Шумен - Банско цени от 22,41 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Шумен до Банско с влак

Пътуването от Шумен до Банско от влак е 323,59 km и отнема 14 ч 26 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:20 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Банско от влак само за 22,41 лв. или за 28,47 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 22,41 лв..

Най-ниската цена22,41 лв.
Продължителност на пътуването14 ч 26 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена22,41 лв.
Най-висока цена28,47 лв.
Първо заминаване07:20 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние323,59 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеБанско
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Bansko

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Банско с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Банско. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Банско?

Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до Банско. Средно обаче ще платите около 27,59 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 22,41 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 27,59 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Банско.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шумен до Банско с влак?

Средното време за пътуване е 14 ч 26 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 323,59 km от Шумен до Банско. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Шумен до Банско да отнеме повече от 14 ч 26 мин. Разстоянието между Шумен и Банско е около 323,59 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 14 ч 26 мин. Обаче най-бързите маршрути между Шумен и Банско продължават 13 ч 19 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Шумен до Банско?

Първото пътуване за деня тръгва от Шумен в 07:20 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Шумен и Банско. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Шумен до Банско, който обикновено тръгва в 07:20 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Шумен до Банско?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Те ви свързват със спирки, включително Bansko - Any hotel в Банско. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Банско, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Банско?

Ако искате да стигнете от Шумен до Банско, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Шумен и Банско. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Bansko

Евтини билети за влак от Шумен до Банско
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Банско.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Банско, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Банско.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Bansko

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Банско

Най-евтините билети за влак Шумен - Банско могат да бъдат намерени само за 13,56 лв., ако имате късмет, или средно за 21,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Банско с влак

Когато пътувате до Банско с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Банско
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Банско от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Банско Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.65kg
Автобус
24.27kg
Полет
64.72kg
Кола
51.77kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Банско с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Банско са 22.65kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Банско? Като вземете влака между Шумен и Банско, ще спестите 42.07kg CO2 емисии спрямо полет, 1.62kg спрямо автобус и 29.12kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Банско?
Билет влак от Шумен до Банско е 27,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 22,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Банско?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Банско е 22,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Банско от влак?
Шумен до Банско е 323,59 km.
Колко време трае влак между Шумен и Банско?
Шумен до Банско е средно 14 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Банско?
Шумен до Банско има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Банско?
Най-ранният влак от Шумен до Банско тръгва на 07:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Банско?
Последният влак от Шумен до Банско тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Банско?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 22,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Банско от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Банско е 13 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Банско?
Да, има директен влак между Шумен и Банско.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Банско от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Банско създава 22.65kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Банско

Свързани маршрути

Други популярни маршрути