Намерете влак от Шумен до Банско

Започва от
23,20 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Шумен до Банско

Кой е най-добрият начин да се стигне от Шумен до Банско? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Шумен до Банско, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Банско?

Най-евтините билети за влак от Шумен до Банско струват 22,45 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,89 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Банско.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Шумен до Банско от Train е 323 км и отнема 14 ч. 16 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 и последното на 23:38. Възможно е да пътувате от Шумен до Банско от Train само за 22,45 лв. или за 28,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 22,45 лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 16 мин.
Връзка на ден 3
Най-ниската цена 22,45 лв.
Най-висока цена 28,05 лв.
Първо заминаване 07:15
Последно заминаване 23:38
Разстояние 323 km
Заминаване Шумен
Пристигане Банско
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Шумен до Банско

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -2°
  Feb 09
  Още
  -2°
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Шумен - Банско пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Шумен до Банско Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
92.34kg
Влак
4.536kg
Автобус
22.032kg
Кола
15.876kg

Настаняване, което може да харесате в Банско

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Шумен до Банско с влак?

Пътуването от Шумен до Банско обхваща разстояние от 324 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 14 ч. 16 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 13 ч. 18 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Шумен до Банско по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Шумен до Банско?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Шумен до Банско, който тръгва в 07:15. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:38. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Шумен до Банско?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Шумен и Банско. Можете да започнете пътуването си в Шумен на спирки като Shumen Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Bansko, Bus Station в Банско. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Шумен до Банско.

Колко пъти на ден има тръгващи от Шумен за Банско?

Ще можете да пътувате от Шумен до Банско, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 3 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Банско, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има директни връзки от Шумен до Банско всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване