Влак Пловдив - Раковски цени от 20,76 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Пловдив до Раковски с влак

Пътуването от Пловдив до Раковски от влак е 24,45 km и отнема 12 ч 31 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 21:45 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Раковски от влак само за 20,76 лв. или за 33,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,76 лв..

Най-ниската цена20,76 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 31 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена20,76 лв.
Най-висока цена33,85 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване21:45 ч.
Разстояние24,45 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеРаковски
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Rakovski

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Раковски с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Раковски? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Раковски с влак?

Когато пътувате от Пловдив до Раковски, можете да очаквате да платите средно около 27,86 лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,76 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Раковски. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 27,86 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Раковски.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Раковски с влак?

При разстояние от 24,45 km между Пловдив и Раковски, обикновено отнема 12 ч 31 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 12 ч 31 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Пловдив и Раковски продължава около 24,45 km и обикновено отнема приблизително 12 ч 31 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 11 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Раковски възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Раковски?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително в Раковски. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Раковски, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Раковски се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Раковски, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Раковски, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Раковски всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Раковски. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Rakovski

Евтини билети за влак от Пловдив до Раковски
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Раковски.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Раковски, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Раковски.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Rakovski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Раковски

Най-евтините билети за влак Пловдив - Раковски могат да бъдат намерени само за 10,10 лв., ако имате късмет, или средно за 18,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Раковски с влак

Когато пътувате до Раковски с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Раковски
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Раковски от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Раковски Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.71kg
Автобус
1.83kg
Полет
4.89kg
Кола
3.91kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Раковски с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Раковски са 1.71kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Раковски? Като вземете влака между Пловдив и Раковски, ще спестите 3.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.12kg спрямо автобус и 2.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Раковски?
Билет влак от Пловдив до Раковски е 27,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Раковски?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Раковски е 20,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Раковски от влак?
Пловдив до Раковски е 24,45 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Раковски?
Пловдив до Раковски е средно 12 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 20 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Раковски?
Пловдив до Раковски има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Раковски?
Най-ранният влак от Пловдив до Раковски тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Раковски?
Последният влак от Пловдив до Раковски тръгва на 21:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Раковски?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Раковски от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Раковски е 11 ч 20 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Раковски?
Да, има директен влак между Пловдив и Раковски.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Раковски от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Раковски създава 1.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Раковски

Свързани маршрути

Други популярни маршрути