Влак Павел Баня - Калофер цени от 1лв.

Започва от
1лв.
откривам

Павел Баня до Калофер с влак

Пътуването от Павел Баня до Калофер от влак е 17,8 km и отнема 18 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 08:39 и последното на 00:29. Възможно е да пътувате от Павел Баня до Калофер от влак само за 1лв. или за 2,35лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1лв..

Най-добра цена 1лв.
Продължителност на пътуването 18 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 1лв.
Най-висока цена 2,35лв.
Първо заминаване 08:39
Последно заминаване 00:29
Разстояние 17,8 km
Заминаване Павел Баня
Пристигане Калофер
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Павел Баня до Калофер

  Sep 26
  Още
  19°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  25°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  23°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  16°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  13°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
19°

Пътуването ви от Павел Баня до Калофер с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Павел Баня до Калофер? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Павел Баня до Калофер
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Павел Баня до Калофер.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Павел Баня до Калофер, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Павел Баня до Калофер.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Павел Баня до Калофер

Най-евтините билети за влак Павел Баня - Калофер могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Калофер с влак

Когато пътувате до Калофер с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Павел Баня до Калофер
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Павел Баня до Калофер от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Павел Баня до Калофер Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.1kg
Автобус
0.9kg
Полет
35.5kg
Кола
3.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Павел Баня до Калофер с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Павел Баня и Калофер са 0.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Павел Баня и Калофер? Като вземете влака между Павел Баня и Калофер, ще спестите 35.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.8kg спрямо автобус и 3.3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Павел Баня до Калофер?
Билет влак от Павел Баня до Калофер е 1,47лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Павел Баня до Калофер?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Павел Баня до Калофер е 1лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Павел Баня и Калофер от влак?
Павел Баня до Калофер е 17,8 km.
Колко време трае влак между Павел Баня и Калофер?
Павел Баня до Калофер е средно 23 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 18 мин..
Какви компании работят от Павел Баня до Калофер?
Павел Баня до Калофер се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Павел Баня до Калофер?
Павел Баня до Калофер има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Павел Баня до Калофер?
Най-ранният влак от Павел Баня до Калофер тръгва на 08:39. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Павел Баня до Калофер?
Последният влак от Павел Баня до Калофер тръгва на 00:29. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Павел Баня до Калофер?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Павел Баня до Калофер?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Павел Баня, за да отидете до Калофер. Можете да преминете от ПАВЕЛ БАНЯ и можете да стигнете до КАЛОФЕР.
Колко директни връзки преминават от Павел Баня до Калофер?
Има средно 5 от Павел Баня до Калофер.
Кое е най-бързото време за пътуване между Павел Баня до Калофер от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Павел Баня и Калофер е 18 мин..
Има ли директен влак от Павел Баня към Калофер?
Да, има директен влак между Павел Баня и Калофер.
Какви са емисиите на CO2 за Павел Баня до Калофер от влак?
Пътуването на влак от Павел Баня до Калофер създава 0.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Павел Баня

Уикенд бягства от Павел Баня

Международни маршрути от Павел Баня и близките райони

Други дестинации от Павел Баня

Основни маршрути до Калофер

Други популярни маршрути