Влак Павел Баня - Калофер цени от 1,00 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
1,00 лв.

Павел Баня до Калофер с влак

Пътуването от Павел Баня до Калофер от влак е 17,85 km и отнема 0 ч 23 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:39 ч. и последното на 23:29 ч.. Възможно е да пътувате от Павел Баня до Калофер от влак само за 1,00 лв. или за 2,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 23 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена2,35 лв.
Първо заминаване07:39 ч.
Последно заминаване23:29 ч.
Разстояние17,85 km
ЗаминаванеПавел Баня
ПристиганеКалофер
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Павел Баня до Калофер

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Павел Баня до Калофер? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Павел Баня до Калофер?

Цените на билетите за влак от Павел Баня до Калофер варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Павел Баня до Калофер ще струват 1,00 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Павел Баня до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Павел Баня до Калофер варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Павел Баня до Калофер с влак?

При разстояние от 17,85 km между Павел Баня и Калофер, обикновено отнема 0 ч 23 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 23 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Павел Баня и Калофер с влак обикновено отнема 0 ч 23 мин, за да се измине разстояние от 17,85 km. Най-краткото пътуване от Павел Баня до Калофер ще ви отнеме 0 ч 18 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Калофер е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Павел Баня до Калофер?

Първото пътуване за деня тръгва от Павел Баня в 07:39 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:29 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Павел Баня и Калофер. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Павел Баня в 07:39 ч., а последният - в 23:29 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Павел Баня до Калофер могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Павел Баня до Калофер?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Павел Баня и Калофер. Можете да започнете пътуването си в Павел Баня на спирки като . Те се свързват със спирки, включително Family Hotel George в Калофер. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Павел Баня до Калофер.

Колко пъти на ден има пътувания от Павел Баня до Калофер?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Павел Баня до Калофер. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Павел Баня, които пътуват директно до Калофер. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Павел Баня до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Павел Баня до Калофер
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Павел Баня до Калофер.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Павел Баня до Калофер, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Павел Баня до Калофер.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Павел Баня до Калофер

Най-евтините билети за влак Павел Баня - Калофер могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Калофер с влак

Когато пътувате до Калофер с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Павел Баня до Калофер
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Павел Баня до Калофер от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Павел Баня до Калофер Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.25kg
Автобус
1.34kg
Полет
3.57kg
Кола
2.86kg
Какви са емисиите на CO2 за Павел Баня до Калофер с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Павел Баня и Калофер са 1.25kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Павел Баня и Калофер? Като вземете влака между Павел Баня и Калофер, ще спестите 2.32kg CO2 емисии спрямо полет, 0.09kg спрямо автобус и 1.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Павел Баня до Калофер?
Билет влак от Павел Баня до Калофер е 1,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Павел Баня до Калофер?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Павел Баня до Калофер е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Павел Баня и Калофер от влак?
Павел Баня до Калофер е 17,85 km.
Колко време трае влак между Павел Баня и Калофер?
Павел Баня до Калофер е средно 0 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Павел Баня до Калофер?
Павел Баня до Калофер има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Павел Баня до Калофер?
Най-ранният влак от Павел Баня до Калофер тръгва на 07:39 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Павел Баня до Калофер?
Последният влак от Павел Баня до Калофер тръгва на 23:29 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Павел Баня до Калофер?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Павел Баня до Калофер?
Има средно 5 от Павел Баня до Калофер.
Кое е най-бързото време за пътуване между Павел Баня до Калофер от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Павел Баня и Калофер е 0 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Павел Баня към Калофер?
Да, има директен влак между Павел Баня и Калофер.
Какви са емисиите на CO2 за Павел Баня до Калофер от влак?
Пътуването на влак от Павел Баня до Калофер създава 1.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от Павел Баня

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Павел Баня

Международни маршрути от Павел Баня и близките райони

Други дестинации от Павел Баня

Основни маршрути до Калофер

Свързани маршрути

Други популярни маршрути