Намерете влак от Якоруда до Банско

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Банско

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 14 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:48
Последно отпътуване: 19:22
Разстояние 26km

Сравнете най-добрите цени за влак от Якоруда до Банско

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Банско. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Якоруда до Банско, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Якоруда до Банско: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Банско с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Якоруда до Банско?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Якоруда до Банско също само за 1,35 лв., докато средната цена е 1,35 лв..

Влакове от Якоруда до Банско


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Якоруда и Банско?

Влаковете до Банско заминават от Якоруда от ЯКОРУДА и пристигат на БАНСКО.

Пътуване с влак до Банско от Якоруда: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Якоруда до Банско с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Якоруда до Банско и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 14 minutes да стигнете до Банско с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:06, докато последният тръгва от Якоруда в 19:06.