Намерете влак от Плевен до Варна

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Плевен до Варна

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Плевен до Варна. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Плевен да се Варна с влак

Продължителност на пътуването 7 ч. 20 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 06:39
Последно отпътуване 17:59
разстояние 268 km
Заминаване Плевен
Пристигане Варна
Превозвачи Bdz

Цена на билет Плевен - Варна всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
7
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Плевен - Варна

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Плевен до Варна с влак?

Пътуването от Плевен до Варна обхваща разстояние от 268 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч. 10 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч. 32 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Плевен до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Плевен до Варна?

Първото пътуване за деня тръгва от Плевен в 06:39. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:59. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Плевен и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Плевен до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Плевен и Варна. Можете да започнете пътуването си в Плевен на спирки като ПЛЕВЕН and Pleven-Zapad. Те се свързват със спирки, включително ВАРНА, Varna and VarnaSp. в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Плевен до Варна.

Колко пътувания от Плевен до Варна има всеки ден?

Маршрутът от Плевен до Варна се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 23 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Плевен са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Плевен до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване