Намерете влак от Шумен до Айтос

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 18 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:58
Последно отпътуване: 21:59
Разстояние 69km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Айтос

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Айтос с влак?

За да стигнете до Айтос с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Айтос?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Айтос от 3,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,38 лв..

Влакове от Шумен до Айтос


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Айтос?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на АЙТОС.

Пътуване с влак до Айтос от Шумен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Айтос от Шумен, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Айтос и колко време е пътуването?

Първият влак до Айтос тръгва в 04:11, докато последният в 21:11. Пътуването продължава средно 5 hours and 46 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Айтос за 4 hours and 7 minutes.