Влак Нова Загора - Велинград цени от 11,84 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Нова Загора до Велинград с влак

Пътуването от Нова Загора до Велинград от влак е 174,4 km и отнема 5 ч 55 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 03:14 ч. и последното на 12:36 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Велинград от влак само за 11,84 лв. или за 12,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,84 лв..

Най-ниската цена11,84 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 55 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена11,84 лв.
Най-висока цена12,41 лв.
Първо заминаване03:14 ч.
Последно заминаване12:36 ч.
Разстояние174,4 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Nova Zagora до Velingrad

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуването ви от Нова Загора до Велинград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Велинград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Нова Загора до Велинград?

Когато пътувате от Нова Загора до Велинград, можете да очаквате да платите средно около 12,01 лв.. Може да успеете да намерите цени до 11,84 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Нова Загора до Велинград ще ви струва 12,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Нова Загора до Велинград с влак?

Пътуването между Нова Загора и Велинград с влак е приблизително 174,4 km. Ще ви отнеме около 5 ч 55 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Нова Загора и Велинград е около 174,4 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 55 мин. Обаче най-бързите маршрути между Нова Загора и Велинград продължават 5 ч 9 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Нова Загора до Велинград с влак?

Ще можете да напуснете Нова Загора, като използвате спирки като Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Те ви свързват със спирки, включително в Велинград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Нова Загора, или в Велинград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Нова Загора до Велинград?

Точният брой на пътуванията от Нова Загора до Велинград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Нова Загора до Велинград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Нова Загора до Велинград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Nova Zagora до Velingrad

Евтини билети за влак от Нова Загора до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Nova Zagora до Velingrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Велинград

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Велинград могат да бъдат намерени само за 5,69 лв., ако имате късмет, или средно за 9,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,86 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.21kg
Автобус
13.08kg
Полет
34.88kg
Кола
27.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Велинград са 12.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Велинград? Като вземете влака между Нова Загора и Велинград, ще спестите 22.67kg CO2 емисии спрямо полет, 0.87kg спрямо автобус и 15.69kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Нова Загора до Велинград?
Билет влак от Нова Загора до Велинград е 12,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Велинград е 11,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Велинград от влак?
Нова Загора до Велинград е 174,4 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Велинград?
Нова Загора до Велинград е средно 5 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Велинград?
Нова Загора до Велинград има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Велинград?
Най-ранният влак от Нова Загора до Велинград тръгва на 03:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Велинград?
Последният влак от Нова Загора до Велинград тръгва на 12:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Велинград е 5 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Велинград?
Да, има директен влак между Нова Загора и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Велинград създава 12.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути