Влак Банско - Добрич цени от 27,04 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Банско до Добрич с влак

Пътуването от Банско до Добрич от влак е 404,09 km и отнема 14 ч 46 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 18:29 ч.. Възможно е да пътувате от Банско до Добрич от влак само за 27,04 лв. или за 29,18 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,04 лв..

Най-ниската цена27,04 лв.
Продължителност на пътуването14 ч 46 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена27,04 лв.
Най-висока цена29,18 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване18:29 ч.
Разстояние404,09 km
ЗаминаванеБанско
ПристиганеДобрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Банско до Добрич

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Банско до Добрич с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Банско до Добрич. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Банско до Добрич?

Най-евтините билети за влак от Банско до Добрич струват 27,04 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 27,75 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Банско до Добрич.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Банско до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Банско до Добрич. Средно обаче ще платите около 27,75 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Банско до Добрич с влак?

Пътуването между Банско и Добрич с влак е приблизително 404,09 km. Ще ви отнеме около 14 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Банско до Добрич обхваща разстояние от 404,09 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 14 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 13 ч 56 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Банско до Добрич по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Банско до Добрич?

Първият заминаващ за деня от Банско до Добрич тръгва в 06:40 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 18:29 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Банско и Добрич. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Банско в 06:40 ч., а последният - в 18:29 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Банско до Добрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Банско до Добрич?

В Банско спирките за заминаване включват Bansko - Any hotel. Когато пристигнете в Добрич, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Банско до Добрич?

Точният брой на пътуванията от Банско до Добрич може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Банско до Добрич. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Банско до Добрич варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Банско до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Банско до Добрич

Евтини билети за влак от Банско до Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Банско до Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Банско до Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Банско до Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Банско до Добрич

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Банско до Добрич

Най-евтините билети за влак Банско - Добрич могат да бъдат намерени само за 13,17 лв., ако имате късмет, или средно за 23,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,53 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Добрич с влак

Когато пътувате до Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Банско до Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Банско до Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Банско до Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.29kg
Автобус
30.31kg
Полет
80.82kg
Кола
64.66kg
Какви са емисиите на CO2 за Банско до Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Банско и Добрич са 28.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Банско и Добрич? Като вземете влака между Банско и Добрич, ще спестите 52.53kg CO2 емисии спрямо полет, 2.02kg спрямо автобус и 36.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Банско до Добрич?
Билет влак от Банско до Добрич е 27,75 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Банско до Добрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Банско до Добрич е 27,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Банско и Добрич от влак?
Банско до Добрич е 404,09 km.
Колко време трае влак между Банско и Добрич?
Банско до Добрич е средно 14 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Банско до Добрич?
Банско до Добрич има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Банско до Добрич?
Най-ранният влак от Банско до Добрич тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Банско до Добрич?
Последният влак от Банско до Добрич тръгва на 18:29 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Банско до Добрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 27,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Банско до Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Банско и Добрич е 13 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Банско към Добрич?
Да, има директен влак между Банско и Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за Банско до Добрич от влак?
Пътуването на влак от Банско до Добрич създава 28.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Банско

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Банско

Международни маршрути от Банско и близките райони

Други дестинации от Банско

Основни маршрути до Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути