Влак Димитровград, Област Хасково - Копривщица цени от 4,70 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Димитровград, Област Хасково до Копривщица с влак

Пътуването от Димитровград, Област Хасково до Копривщица от влак е 121,63 km и отнема 6 ч 31 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 14:28 ч.. Възможно е да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Копривщица от влак само за 4,70 лв. или за 19,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,70 лв..

Най-ниската цена4,70 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 31 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена4,70 лв.
Най-висока цена19,27 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване14:28 ч.
Разстояние121,63 km
ЗаминаванеДимитровград, Област Хасково
ПристиганеКопривщица
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Димитровград, Област Хасково до Копривщица с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Димитровград, Област Хасково до Копривщица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?

Най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица струват 4,70 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 9,18 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Димитровград, Област Хасково до Копривщица.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица ще ви струва 9,18 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Димитровград, Област Хасково до Копривщица с влак?

Пътуването от Димитровград, Област Хасково до Копривщица с влак обикновено отнема 6 ч 31 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 121,63 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 31 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Димитровград, Област Хасково и Копривщица с влак обикновено отнема 6 ч 31 мин, за да се измине разстояние от 121,63 km. Най-краткото пътуване от Димитровград, Област Хасково до Копривщица ще ви отнеме 4 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Копривщица е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?

Първото пътуване за деня тръгва от Димитровград, Област Хасково в 08:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 14:28 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Димитровград, Област Хасково и Копривщица. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Димитровград, Област Хасково до Копривщица, който обикновено тръгва в 08:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 14:28 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?

В Димитровград, Област Хасково спирките за заминаване включват Dimitrovgrad(BG). Когато пристигнете в Копривщица, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Димитровград, Област Хасково до Копривщица има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Димитровград, Област Хасково до Копривщица може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Димитровград, Област Хасково до Копривщица. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Димитровград, Област Хасково до Копривщица варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Димитровград, Област Хасково до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица

Най-евтините билети за влак Димитровград, Област Хасково - Копривщица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Димитровград, Област Хасково до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Димитровград, Област Хасково до Копривщица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Димитровград, Област Хасково до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.51kg
Автобус
9.12kg
Полет
24.33kg
Кола
19.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Димитровград, Област Хасково до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Димитровград, Област Хасково и Копривщица са 8.51kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Димитровград, Област Хасково и Копривщица? Като вземете влака между Димитровград, Област Хасково и Копривщица, ще спестите 15.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.61kg спрямо автобус и 10.95kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Билет влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица е 9,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Димитровград, Област Хасково до Копривщица е 4,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Димитровград, Област Хасково и Копривщица от влак?
Димитровград, Област Хасково до Копривщица е 121,63 km.
Колко време трае влак между Димитровград, Област Хасково и Копривщица?
Димитровград, Област Хасково до Копривщица е средно 6 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Димитровград, Област Хасково до Копривщица има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Най-ранният влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Последният влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица тръгва на 14:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Димитровград, Област Хасково до Копривщица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Димитровград, Област Хасково до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Димитровград, Област Хасково и Копривщица е 4 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Димитровград, Област Хасково към Копривщица?
Да, има директен влак между Димитровград, Област Хасково и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Димитровград, Област Хасково до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Димитровград, Област Хасково до Копривщица създава 8.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Димитровград, Област Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Димитровград, Област Хасково

Международни маршрути от Димитровград, Област Хасково и близките райони

Други дестинации от Димитровград, Област Хасково

Основни маршрути до Копривщица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути