Влак Плевен - Хисар, Област Кърджали цени от 7,75 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Плевен до Хисар, Област Кърджали с влак

Пътуването от Плевен до Хисар, Област Кърджали от влак е 226,16 km и отнема 10 ч 0 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 04:58 ч. и последното на 21:48 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Хисар, Област Кърджали от влак само за 7,75 лв. или за 30,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,75 лв..

Най-ниската цена7,75 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 0 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена7,75 лв.
Най-висока цена30,13 лв.
Първо заминаване04:58 ч.
Последно заминаване21:48 ч.
Разстояние226,16 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеХисар, Област Кърджали
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Плевен до Хисар, Област Кърджали с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Плевен до Хисар, Област Кърджали? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Плевен до Хисар, Област Кърджали с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Хисар, Област Кърджали. Средно обаче ще платите около 12,29 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 7,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали ще ви струва 12,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Плевен до Хисар, Област Кърджали с влак?

Разстоянието между Плевен и Хисар, Област Кърджали е приблизително 226,16 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 0 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Плевен до Хисар, Област Кърджали, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Плевен и Хисар, Област Кърджали ще завършат пътуването в 7 ч 37 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 0 мин, за да пътувате 226,16 km между Плевен и Хисар, Област Кърджали.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Плевен до Хисар, Област Кърджали?

В Плевен спирките за заминаване включват Pleven, Pleven. Когато пристигнете в Хисар, Област Кърджали, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Плевен до Хисар, Област Кърджали има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Плевен до Хисар, Област Кърджали, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Плевен и Хисар, Област Кърджали. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Хисар, Област Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Хисар, Област Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали

Най-евтините билети за влак Плевен - Хисар, Област Кърджали могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хисар, Област Кърджали с влак

Когато пътувате до Хисар, Област Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до Хисар, Област Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Хисар, Област Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до Хисар, Област Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.83kg
Автобус
16.96kg
Полет
45.23kg
Кола
36.19kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Хисар, Област Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Хисар, Област Кърджали са 15.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Хисар, Област Кърджали? Като вземете влака между Плевен и Хисар, Област Кърджали, ще спестите 29.4kg CO2 емисии спрямо полет, 1.13kg спрямо автобус и 20.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Билет влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали е 12,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Хисар, Област Кърджали е 7,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Хисар, Област Кърджали от влак?
Плевен до Хисар, Област Кърджали е 226,16 km.
Колко време трае влак между Плевен и Хисар, Област Кърджали?
Плевен до Хисар, Област Кърджали е средно 10 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 37 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Плевен до Хисар, Област Кърджали има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Най-ранният влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали тръгва на 04:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Последният влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали тръгва на 21:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Хисар, Област Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Хисар, Област Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Хисар, Област Кърджали е 7 ч 37 мин.
Има ли директен влак от Плевен към Хисар, Област Кърджали?
Да, има директен влак между Плевен и Хисар, Област Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Хисар, Област Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Хисар, Област Кърджали създава 15.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Хисар, Област Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути