Влак Казанлък - Копривщица цени от 1,08 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Казанлък до Копривщица с влак

Пътуването от Казанлък до Копривщица от влак е 86,02 km и отнема 2 ч 28 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:01 ч. и последното на 19:21 ч.. Възможно е да пътувате от Казанлък до Копривщица от влак само за 1,08 лв. или за 4,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,08 лв..

Най-ниската цена1,08 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 28 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена1,08 лв.
Най-висока цена4,21 лв.
Първо заминаване07:01 ч.
Последно заминаване19:21 ч.
Разстояние86,02 km
ЗаминаванеКазанлък
ПристиганеКопривщица
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Казанлък до Копривщица с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Казанлък до Копривщица? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Казанлък до Копривщица?

Най-евтините билети за влак от Казанлък до Копривщица струват 1,08 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 2,78 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Казанлък до Копривщица.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Казанлък до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Казанлък до Копривщица ще ви струва 2,78 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Казанлък до Копривщица с влак?

При разстояние от 86,02 km между Казанлък и Копривщица, обикновено отнема 2 ч 28 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 28 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Казанлък до Копривщица обхваща разстояние от 86,02 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 28 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 53 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Казанлък до Копривщица по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до Копривщица?

По принцип първото отпътуване за деня от Казанлък ще бъде в 07:01 ч., а последното - в 19:21 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Казанлък до Копривщица могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Казанлък до Копривщица тръгва в 07:01 ч., докато последният отпътува в 19:21 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Копривщица. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Казанлък до Копривщица?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Казанлък и Копривщица. Можете да започнете пътуването си в Казанлък на спирки като Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара). Те се свързват със спирки, включително в Копривщица. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Казанлък до Копривщица.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Копривщица?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Казанлък до Копривщица. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Казанлък, които пътуват директно до Копривщица. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Казанлък до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Казанлък до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казанлък до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казанлък до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казанлък до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Казанлък до Копривщица

Най-евтините билети за влак Казанлък - Копривщица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Казанлък до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Казанлък до Копривщица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Казанлък до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.02kg
Автобус
6.45kg
Полет
17.2kg
Кола
13.76kg
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Казанлък и Копривщица са 6.02kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Казанлък и Копривщица? Като вземете влака между Казанлък и Копривщица, ще спестите 11.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.43kg спрямо автобус и 7.74kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Казанлък до Копривщица?
Билет влак от Казанлък до Копривщица е 2,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,08 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Копривщица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казанлък до Копривщица е 1,08 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казанлък и Копривщица от влак?
Казанлък до Копривщица е 86,02 km.
Колко време трае влак между Казанлък и Копривщица?
Казанлък до Копривщица е средно 2 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Казанлък до Копривщица?
Казанлък до Копривщица има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Казанлък до Копривщица?
Най-ранният влак от Казанлък до Копривщица тръгва на 07:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Казанлък до Копривщица?
Последният влак от Казанлък до Копривщица тръгва на 19:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казанлък до Копривщица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,08 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Казанлък до Копривщица?
Има средно 1 от Казанлък до Копривщица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казанлък до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Казанлък и Копривщица е 1 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Казанлък към Копривщица?
Да, има директен влак между Казанлък и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Казанлък до Копривщица създава 6.02kg CO2 емисии.

Отидете локално от Казанлък

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Казанлък

Международни маршрути от Казанлък и близките райони

Други дестинации от Казанлък

Основни маршрути до Копривщица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути