Влак Враца - Сандански цени от 6,81 лв.

Започва от
6,81 лв.

Враца до Сандански с влак

Пътуването от Враца до Сандански от влак е 184,37 km и отнема 6 ч 59 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:15 ч. и последното на 17:25 ч.. Възможно е да пътувате от Враца до Сандански от влак само за 6,81 лв. или за 7,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,81 лв..

Най-ниската цена6,81 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 59 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена6,81 лв.
Най-висока цена7,85 лв.
Първо заминаване06:15 ч.
Последно заминаване17:25 ч.
Разстояние184,37 km
ЗаминаванеВраца
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Враца до Сандански с Virail

Планирате да пътувате от Враца до Сандански? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Враца до Сандански?

Най-евтините билети за влак от Враца до Сандански струват 6,81 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 7,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Враца до Сандански.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Враца до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Враца до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 7,10 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Враца до Сандански с влак?

Пътуването от Враца до Сандански с влак обикновено отнема 6 ч 59 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 184,37 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 59 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Враца до Сандански, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Враца и Сандански ще завършат пътуването в 5 ч 28 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 59 мин, за да пътувате 184,37 km между Враца и Сандански.

По кое време на деня мога да пътувам от Враца до Сандански?

Първият заминаващ за деня от Враца до Сандански тръгва в 06:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:25 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Враца и Сандански. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Враца до Сандански, който обикновено тръгва в 06:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 17:25 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Враца до Сандански?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Враца от следните спирки: . Пристигайки в Сандански, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сандански.

Колко пъти на ден има пътувания от Враца до Сандански?

Маршрутът от Враца до Сандански се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Враца са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Враца до Сандански, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Враца до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Враца до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Враца до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Враца до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Враца до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Враца до Сандански

Най-евтините билети за влак Враца - Сандански могат да бъдат намерени само за 6,79 лв., ако имате късмет, или средно за 9,62 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Враца до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Враца до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Враца до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.91kg
Автобус
13.83kg
Полет
36.87kg
Кола
29.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Враца до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Враца и Сандански са 12.91kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Враца и Сандански? Като вземете влака между Враца и Сандански, ще спестите 23.96kg CO2 емисии спрямо полет, 0.92kg спрямо автобус и 16.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Враца до Сандански?
Билет влак от Враца до Сандански е 7,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Враца до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Враца до Сандански е 6,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Враца и Сандански от влак?
Враца до Сандански е 184,37 km.
Колко време трае влак между Враца и Сандански?
Враца до Сандански е средно 6 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Враца до Сандански?
Враца до Сандански има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Враца до Сандански?
Най-ранният влак от Враца до Сандански тръгва на 06:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Враца до Сандански?
Последният влак от Враца до Сандански тръгва на 17:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Враца до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Враца до Сандански?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Враца, за да отидете до Сандански. Можете да преминете от Vratsa Автогара и можете да стигнете до Sandanski Bus Station (Сандански, Автогара).
Кое е най-бързото време за пътуване между Враца до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Враца и Сандански е 5 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Враца към Сандански?
Да, има директен влак между Враца и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Враца до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Враца до Сандански създава 12.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от Враца

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Враца

Международни маршрути от Враца и близките райони

Други дестинации от Враца

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути