Влак Ямбол - Велинград цени от 6,01 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Ямбол до Велинград с влак

Пътуването от Ямбол до Велинград от влак е 212,81 km и отнема 5 ч 49 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:55 ч. и последното на 16:45 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Велинград от влак само за 6,01 лв. или за 7,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,01 лв..

Най-ниската цена6,01 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 49 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена6,01 лв.
Най-висока цена7,46 лв.
Първо заминаване06:55 ч.
Последно заминаване16:45 ч.
Разстояние212,81 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Ямбол до Велинград

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до Велинград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Ямбол до Велинград?

Средно билетът за влак от Ямбол до Велинград ще ви струва 6,75 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 6,75 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ямбол до Велинград.

Колко време ще отнеме, за да отида от Ямбол до Велинград с влак?

Разстоянието между Ямбол и Велинград е приблизително 212,81 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 49 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Ямбол до Велинград обхваща разстояние от 212,81 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 49 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 22 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Ямбол до Велинград по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Ямбол до Велинград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Ямбол до Велинград, който тръгва в 06:55 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ямбол до Велинград, който тръгва в 06:55 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 16:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Ямбол до Велинград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Ямбол и Велинград. Можете да започнете пътуването си в Ямбол на спирки като Yambol Bus Station. Те се свързват със спирки, включително в Велинград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Ямбол до Велинград.

Колко пътувания от Ямбол до Велинград се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Ямбол до Велинград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 7 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Ямбол до Велинград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Ямбол до Велинград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 7 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Ямбол до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ямбол до Велинград

Най-евтините билети за влак Ямбол - Велинград могат да бъдат намерени само за 6,22 лв., ако имате късмет, или средно за 7,97 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Ямбол до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Ямбол до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.9kg
Автобус
15.96kg
Полет
42.56kg
Кола
34.05kg
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ямбол и Велинград са 14.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ямбол и Велинград? Като вземете влака между Ямбол и Велинград, ще спестите 27.66kg CO2 емисии спрямо полет, 1.06kg спрямо автобус и 19.15kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ямбол до Велинград?
Билет влак от Ямбол до Велинград е 6,75 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Велинград е 6,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Велинград от влак?
Ямбол до Велинград е 212,81 km.
Колко време трае влак между Ямбол и Велинград?
Ямбол до Велинград е средно 5 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Ямбол до Велинград?
Ямбол до Велинград има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ямбол до Велинград?
Най-ранният влак от Ямбол до Велинград тръгва на 06:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ямбол до Велинград?
Последният влак от Ямбол до Велинград тръгва на 16:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ямбол и Велинград е 5 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Ямбол към Велинград?
Да, има директен влак между Ямбол и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Ямбол до Велинград създава 14.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ямбол

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути