Влак Добрич - Хисар, Област Кърджали цени от 10,41 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Добрич до Хисар, Област Кърджали с влак

Пътуването от Добрич до Хисар, Област Кърджали от влак е 288,58 km и отнема 10 ч 45 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:10 ч. и последното на 23:27 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Хисар, Област Кърджали от влак само за 10,41 лв. или за 20,17 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,41 лв..

Най-ниската цена10,41 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 45 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена10,41 лв.
Най-висока цена20,17 лв.
Първо заминаване08:10 ч.
Последно заминаване23:27 ч.
Разстояние288,58 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеХисар, Област Кърджали
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Добрич до Хисар, Област Кърджали с Virail

Планирате да пътувате от Добрич до Хисар, Област Кърджали? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали?

Когато пътувате от Добрич до Хисар, Област Кърджали, можете да очаквате да платите средно около 16,12 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,41 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 16,12 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Добрич до Хисар, Област Кърджали с влак?

Разстоянието между Добрич и Хисар, Област Кърджали е приблизително 288,58 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 45 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Добрич и Хисар, Област Кърджали продължава около 288,58 km и обикновено отнема приблизително 10 ч 45 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 9 ч 17 мин. Ако се опитвате да стигнете от Добрич до Хисар, Област Кърджали възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Добрич до Хисар, Област Кърджали?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 08:10 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:27 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Хисар, Област Кърджали. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Добрич до Хисар, Област Кърджали, който обикновено тръгва в 08:10 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:27 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Добрич до Хисар, Област Кърджали?

Можете да тръгнете от Добрич на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хисар, Област Кърджали на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Добрич и Хисар, Област Кърджали. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Добрич до Хисар, Област Кърджали се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Добрич до Хисар, Област Кърджали може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Добрич до Хисар, Област Кърджали. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Добрич до Хисар, Област Кърджали варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Хисар, Област Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Хисар, Област Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Хисар, Област Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали

Най-евтините билети за влак Добрич - Хисар, Област Кърджали могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хисар, Област Кърджали с влак

Когато пътувате до Хисар, Област Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Хисар, Област Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Хисар, Област Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Хисар, Област Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.2kg
Автобус
21.64kg
Полет
57.72kg
Кола
46.17kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Хисар, Област Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Хисар, Област Кърджали са 20.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Хисар, Област Кърджали? Като вземете влака между Добрич и Хисар, Област Кърджали, ще спестите 37.52kg CO2 емисии спрямо полет, 1.44kg спрямо автобус и 25.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Билет влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали е 16,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Хисар, Област Кърджали е 10,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Хисар, Област Кърджали от влак?
Добрич до Хисар, Област Кърджали е 288,58 km.
Колко време трае влак между Добрич и Хисар, Област Кърджали?
Добрич до Хисар, Област Кърджали е средно 10 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Добрич до Хисар, Област Кърджали има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Най-ранният влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали тръгва на 08:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Последният влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали тръгва на 23:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Хисар, Област Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Хисар, Област Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Хисар, Област Кърджали е 9 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Хисар, Област Кърджали?
Да, има директен влак между Добрич и Хисар, Област Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Хисар, Област Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Хисар, Област Кърджали създава 20.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Хисар, Област Кърджали

Други популярни маршрути