Влак Добрич - Банско цени от 18,47 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Добрич до Банско с влак

Пътуването от Добрич до Банско от влак е 404,09 km и отнема 16 ч 47 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Банско от влак само за 18,47 лв. или за 29,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,47 лв..

Най-ниската цена18,47 лв.
Продължителност на пътуването16 ч 47 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена18,47 лв.
Най-висока цена29,84 лв.
Първо заминаване05:05 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние404,09 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеБанско
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dobrich до Bansko

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Добрич до Банско с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Добрич до Банско. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Добрич до Банско с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Добрич до Банско. Средно обаче ще платите около 29,14 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 18,47 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Добрич до Банско. Средно обаче ще платите около 29,14 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Добрич до Банско с влак?

Разстоянието между Добрич и Банско е приблизително 404,09 km. Като цяло ще ви отнеме около 16 ч 47 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Добрич и Банско с влак обикновено отнема 16 ч 47 мин, за да се измине разстояние от 404,09 km. Най-краткото пътуване от Добрич до Банско ще ви отнеме 15 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Банско е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Добрич до Банско?

По принцип първото отпътуване за деня от Добрич ще бъде в 05:05 ч., а последното - в 20:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Добрич до Банско могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Добрич до Банско, който обикновено тръгва в 05:05 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Добрич до Банско?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Добрич и Банско. Можете да започнете пътуването си в Добрич на спирки като . Те се свързват със спирки, включително Bansko - Any hotel в Банско. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Добрич до Банско.

Колко пъти на ден има пътувания от Добрич до Банско?

Ще можете да пътувате от Добрич до Банско, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Добрич до Банско, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Добрич до Банско всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dobrich до Bansko

Евтини билети за влак от Добрич до Банско
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Банско.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Банско, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Банско.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dobrich до Bansko

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Банско

Най-евтините билети за влак Добрич - Банско могат да бъдат намерени само за 13,31 лв., ако имате късмет, или средно за 27,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 33,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Банско с влак

Когато пътувате до Банско с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Банско
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Банско от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Банско Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.29kg
Автобус
30.31kg
Полет
80.82kg
Кола
64.66kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Банско с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Банско са 28.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Банско? Като вземете влака между Добрич и Банско, ще спестите 52.53kg CO2 емисии спрямо полет, 2.02kg спрямо автобус и 36.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Банско?
Билет влак от Добрич до Банско е 29,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Банско?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Банско е 18,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Банско от влак?
Добрич до Банско е 404,09 km.
Колко време трае влак между Добрич и Банско?
Добрич до Банско е средно 16 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 15 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Банско?
Добрич до Банско има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Банско?
Най-ранният влак от Добрич до Банско тръгва на 05:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Банско?
Последният влак от Добрич до Банско тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Банско?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Банско от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Банско е 15 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Банско?
Да, има директен влак между Добрич и Банско.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Банско от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Банско създава 28.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Банско

Свързани маршрути

Други популярни маршрути