Train Illustration

Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Търговище, Област Търговище до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Търговище, Област Търговище да се Шумен с влак

разстояние 28 km
Заминаване Търговище, Област Търговище
Пристигане Шумен
Превозвачи Bdz

Цена на билет Търговище, Област Търговище - Шумен всеки ден

 
Днес
8,02 лв.
Утре
7,96 лв.
След 2 дни
8,02 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Търговище, Област Търговище - Шумен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8 лв.

Дата
четвъртък 29 септември 2022
Group Plus Ltd-logo
Targovishte Bus and Coach Station - Shumen Bus Station
05:05 - 05:50
Group Plus Ltd
45 мин.
CO2: 1kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Търговище, Област Търговище до Шумен с влак?

Разстоянието между Търговище, Област Търговище и Шумен е приблизително 29 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от Търговище, Област Търговище до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Търговище, Област Търговище до Шумен, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Търговище, Област Търговище до Шумен с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Търговище, Област Търговище от следните спирки: ТЪРГОВИЩЕ. Пристигайки в Шумен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ШУМЕН. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Шумен.

Колко пътувания от Търговище, Област Търговище до Шумен се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване