Влак Лестър - Бирмингам цени от 42,25 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
42,25 лв.

Лестър до Бирмингам с влак

Пътуването от Лестър до Бирмингам от влак е 54,85 km и отнема 0 ч 53 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 06:18 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от Лестър до Бирмингам от влак само за 42,25 лв. или за 55,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 42,25 лв..

Най-ниската цена42,25 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 53 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена42,25 лв.
Най-висока цена55,83 лв.
Първо заминаване06:18 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние54,85 km
ЗаминаванеЛестър
ПристиганеБирмингам
ПревозвачиCrossCountry

Влак Билети от Leicester до Birmingham

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от Лестър до Бирмингам с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Лестър до Бирмингам? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Лестър до Бирмингам, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Лестър до Бирмингам?

Цените ще варират, когато пътувате от Лестър до Бирмингам. Средно обаче ще платите около 47,47 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 42,25 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лестър до Бирмингам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Лестър до Бирмингам. Средно обаче ще платите около 47,47 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Лестър до Бирмингам с влак?

Пътуването от Лестър до Бирмингам с влак обикновено отнема 0 ч 53 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 54,85 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 53 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Лестър и Бирмингам е около 54,85 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 53 мин. Обаче най-бързите маршрути между Лестър и Бирмингам продължават 0 ч 48 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Лестър до Бирмингам?

Първият заминаващ за деня от Лестър до Бирмингам тръгва в 06:18 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Лестър и Бирмингам. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Лестър до Бирмингам тръгва в 06:18 ч., докато последният отпътува в 21:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Лестър и Бирмингам. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Лестър до Бирмингам с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Лестър и Бирмингам. Можете да започнете пътуването си в Лестър на спирки като Leicester, Braunstone,Leicester, St.Margaret's Bus Station,Leicester Railway Station. Те се свързват със спирки, включително Birmingham new street,Birmingham moor street,Five ways,Birmingham, Coach Station в Бирмингам. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Лестър до Бирмингам.

Колко пътувания от Лестър до Бирмингам се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Лестър до Бирмингам, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 29 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 29 директни пътувания между Лестър и Бирмингам. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лестър до Бирмингам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Leicester до Birmingham

Евтини билети за влак от Лестър до Бирмингам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лестър до Бирмингам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лестър до Бирмингам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лестър до Бирмингам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Leicester до Birmingham

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,35 лв. до 33,30 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 66% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лестър до Бирмингам

Най-евтините билети за влак Лестър - Бирмингам могат да бъдат намерени само за 17,87 лв., ако имате късмет, или средно за 22,52 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,42 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бирмингам с влак

Когато пътувате до Бирмингам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Лестър до Бирмингам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.84kg
Автобус
4.11kg
Полет
10.97kg
Кола
8.78kg
Какви са емисиите на CO2 за Лестър до Бирмингам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лестър и Бирмингам са 3.84kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лестър и Бирмингам? Като вземете влака между Лестър и Бирмингам, ще спестите 7.13kg CO2 емисии спрямо полет, 0.27kg спрямо автобус и 4.94kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лестър до Бирмингам?
Билет влак от Лестър до Бирмингам е 47,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 42,25 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лестър до Бирмингам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лестър до Бирмингам е 42,25 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лестър и Бирмингам от влак?
Лестър до Бирмингам е 54,85 km.
Колко време трае влак между Лестър и Бирмингам?
Лестър до Бирмингам е средно 0 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Лестър до Бирмингам?
Лестър до Бирмингам има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лестър до Бирмингам?
Най-ранният влак от Лестър до Бирмингам тръгва на 06:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лестър до Бирмингам?
Последният влак от Лестър до Бирмингам тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лестър до Бирмингам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 42,25 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Лестър до Бирмингам?
Има средно 29 от Лестър до Бирмингам.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лестър до Бирмингам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лестър и Бирмингам е 0 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Лестър към Бирмингам?
Да, има директен влак между Лестър и Бирмингам.
Какви са емисиите на CO2 за Лестър до Бирмингам от влак?
Пътуването на влак от Лестър до Бирмингам създава 3.84kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лестър

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лестър

Други дестинации от Лестър

Основни маршрути до Бирмингам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути