Влак Лестър - Бирмингам цени от 16,67лв.

Започва от
16,67лв.
откривам

Лестър до Бирмингам с влак

Пътуването от Лестър до Бирмингам от влак е 54,8 km и отнема 48 мин.. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 07:18 и последното на 22:50. Възможно е да пътувате от Лестър до Бирмингам от влак само за 16,67лв. или за 52,56лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,67лв..

Най-добра цена 16,67лв.
Продължителност на пътуването 48 мин.
Връзка на ден 28
Най-ниската цена 16,67лв.
Най-висока цена 52,56лв.
Първо заминаване 07:18
Последно заминаване 22:50
Разстояние 54,8 km
Заминаване Лестър
Пристигане Бирмингам
Превозвачи CrossCountry

Влак Билети от Лестър до Бирмингам

  Sep 26
  Още
  19°
  Sep 27
  Още
  17°
  Sep 28
  Още
  16°
  Sep 29
  Още
  15°
  Sep 30
  Още
  15°
  Oct 01
  Още
  14°
  Oct 02
  Още
  13°
  Oct 03
  16,67лв.
  15°
  Oct 04
  Още
  15°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  15°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
19°

Бързо и лесно пътуване от Лестър до Бирмингам с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Лестър до Бирмингам. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Лестър до Бирмингам?

Средно билетът за влак от Лестър до Бирмингам ще ви струва 30,75лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,57лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Лестър до Бирмингам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лестър до Бирмингам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лестър до Бирмингам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лестър до Бирмингам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лестър до Бирмингам

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15лв. до 44лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бирмингам с влак

Когато пътувате до Бирмингам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Лестър до Бирмингам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.3kg
Автобус
2.1kg
Полет
82.8kg
Кола
8.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Лестър до Бирмингам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лестър и Бирмингам са 0.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лестър и Бирмингам? Като вземете влака между Лестър и Бирмингам, ще спестите 82.4kg CO2 емисии спрямо полет, 1.8kg спрямо автобус и 7.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лестър до Бирмингам?
Билет влак от Лестър до Бирмингам е 27,79лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,67лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лестър до Бирмингам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лестър до Бирмингам е 16,67лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лестър и Бирмингам от влак?
Лестър до Бирмингам е 54,8 km.
Колко време трае влак между Лестър и Бирмингам?
Лестър до Бирмингам е средно 55 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 48 мин..
Какви компании работят от Лестър до Бирмингам?
Лестър до Бирмингам се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail CrossCountry предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Лестър до Бирмингам?
Лестър до Бирмингам има средно 28 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лестър до Бирмингам?
Най-ранният влак от Лестър до Бирмингам тръгва на 07:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лестър до Бирмингам?
Последният влак от Лестър до Бирмингам тръгва на 22:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лестър до Бирмингам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,67лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Лестър до Бирмингам?
Има 10 станция(и), от която можете да се отклоните от Лестър, за да отидете до Бирмингам. Можете да преминете от Leicester [ Lei ], Leicester, Lichfield Trent Valley, Leicester Railway Station, Coleshill, Parkway (stand D), Birmingham Moor Street, Sutton Coldfield, Butlers Lane, Four Oaks and Shirley и можете да стигнете до Birmingham New Street [ Bhm ], Nuneaton, Coleshill, Parkway (stand D), Leicester, Shirley, Sutton Coldfield, Lichfield Trent Valley, Four Oaks and Butlers Lane.
Колко директни връзки преминават от Лестър до Бирмингам?
Има средно 27 от Лестър до Бирмингам.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лестър до Бирмингам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лестър и Бирмингам е 48 мин..
Има ли директен влак от Лестър към Бирмингам?
Да, има директен влак между Лестър и Бирмингам.
Какви са емисиите на CO2 за Лестър до Бирмингам от влак?
Пътуването на влак от Лестър до Бирмингам създава 0.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Лестър

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лестър

Други дестинации от Лестър

Основни маршрути до Бирмингам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути