Влак Берлин - Кьолн цени от 23,83лв.

Започва от
23,83лв.
откривам

Берлин до Кьолн с влак

Пътуването от Берлин до Кьолн от влак е 478,6 km и отнема 3 ч. 59 мин.. Има 60 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 00:59. Възможно е да пътувате от Берлин до Кьолн от влак само за 23,83лв. или за 381,97лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,83лв..

Най-добра цена 23,83лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 59 мин.
Връзка на ден 60
Най-ниската цена 23,83лв.
Най-висока цена 381,97лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 00:59
Разстояние 478,6 km
Заминаване Берлин
Пристигане Кьолн
Превозвачи WestfalenBahn, FlixBus,

Влак Билети от Берлин до Кьолн

  Sep 26
  54,59лв.
  23°
  Sep 27
  37,08лв.
  23°
  Sep 28
  19,55лв.
  23°
  Sep 29
  107,60лв.
  26°
  Sep 30
  56,38лв.
  21°
  Oct 01
  58,68лв.
  20°
  Oct 02
  45,63лв.
  19°
  Oct 03
  32,60лв.
  19°
  Oct 04
  19,55лв.
  14°
  Oct 05
  35,03лв.
  15°
  Oct 06
  46,77лв.
  14°
  Oct 07
  18,28лв.
  16°
  Oct 08
  58,68лв.
  16°
  Oct 09
  43,01лв.
  15°
  Oct 10
  28,14лв.
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Бързо и лесно пътуване от Берлин до Кьолн с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Берлин до Кьолн? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Берлин до Кьолн?

Цените на билетите за влак от Берлин до Кьолн варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Берлин до Кьолн ще струват 18,91лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 85,45лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Берлин до Кьолн

 
Sep 26
вторник
23°
54,59лв.
54,77лв.
383,53лв.
58,70лв.
Sep 27
сряда
23°
37,08лв.
43,89лв.
248,38лв.
Още
Sep 28
четвъртък
23°
19,55лв.
33,03лв.
113,22лв.
Още
Sep 29
петък
26°
107,60лв.
66,51лв.
277,87лв.
74,36лв.
Sep 30
събота
21°
56,38лв.
52,38лв.
531,47лв.
Още
Oct 01
неделя
20°
58,68лв.
58,68лв.
168,29лв.
Още
Oct 02
понеделник
19°
45,63лв.
51,60лв.
168,29лв.
Още
Евтини билети за от Берлин до Кьолн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Берлин до Кьолн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Берлин до Кьолн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Берлин до Кьолн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Берлин до Кьолн

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18лв. до 123лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 85% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Берлин до Кьолн

Най-евтините билети за влак Берлин - Кьолн могат да бъдат намерени само за 35лв., ако имате късмет, или средно за 65лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 90лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кьолн с влак

Когато пътувате до Кьолн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

WestfalenBahn е германска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове във федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия. Компанията е основана през 2005 г. като съвместно предприятие между германската железопътна компания Deutsche Bahn и британската транспортна компания National Express. WestfalenBahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Teutoburg Forest, железопътната линия Emsland и железопътната линия Weser-Aller. Флотът на компанията се състои от модерни дизелови мотриси и електрически влакове и предлага набор от опции за билети, включително единични билети, дневни билети и сезонни билети. WestfalenBahn се ангажира да предоставя надеждни, удобни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Берлин до Кьолн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Берлин до Кьолн.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда WestfalenBahn, FlixBus и FlixTrain от Берлин до Кьолн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Берлин до Кьолн от влак.
съоръжения WestfalenBahn FlixBus FlixTrain DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Ostdeutsche Eisenbahn DB - Regional Express National Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място
Багаж

Берлин до Кьолн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.8kg
Автобус
11.9kg
Полет
477.2kg
Кола
46.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Кьолн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Берлин и Кьолн са 1.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Берлин и Кьолн? Като вземете влака между Берлин и Кьолн, ще спестите 475.4kg CO2 емисии спрямо полет, 10.1kg спрямо автобус и 44.2kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Берлин до Кьолн?
Билет влак от Берлин до Кьолн е 117,47лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,83лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Берлин до Кьолн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Берлин до Кьолн е 23,83лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Берлин и Кьолн от влак?
Берлин до Кьолн е 478,6 km.
Колко време трае влак между Берлин и Кьолн?
Берлин до Кьолн е средно 5 ч. 18 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 59 мин..
Какви компании работят от Берлин до Кьолн?
Берлин до Кьолн се покрива от оператор(и) 10. Можете да намерите на Virail WestfalenBahn, FlixBus, FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, DB - Flughafen-Express (FEX), Ostdeutsche Eisenbahn, DB - Regional Express, National Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Берлин до Кьолн?
Берлин до Кьолн има средно 60 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Берлин до Кьолн?
Най-ранният влак от Берлин до Кьолн тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Берлин до Кьолн?
Последният влак от Берлин до Кьолн тръгва на 00:59. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Берлин до Кьолн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,83лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Берлин до Кьолн?
Има 9 станция(и), от която можете да се отклоните от Берлин, за да отидете до Кьолн. Можете да преминете от Berlin Gesundbrunnen, Berlin Hbf (tief), Berlin Ostbahnhof, Spandau, Berlin Südkreuz, Berlin-spandau, Berlin Ost Bf (flixtrain), Berlin, Berlin, Berlin Südkreuz Station (train) and Berlin, Berlin Hbf и можете да стигнете до Köln Hbf, Köln Messe/deutz Gl.11-12, Köln, Hbf (breslauer Platz), Leverkusen Mitte Station (flixtrain), Troisdorf Bahnhof (flixtrain), Cologne Central Station (train) and Köln, Flughafen.
Колко директни връзки преминават от Берлин до Кьолн?
Има средно 28 от Берлин до Кьолн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Берлин до Кьолн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Берлин и Кьолн е 3 ч. 59 мин..
Има ли директен влак от Берлин към Кьолн?
Да, има директен влак между Берлин и Кьолн.
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Кьолн от влак?
Пътуването на влак от Берлин до Кьолн създава 1.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Берлин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Берлин

Международни маршрути от Берлин и близките райони

Други дестинации от Берлин

Основни маршрути до Кьолн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути