Намерете влак от Бургас до Чирпан

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Чирпан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 42 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 179km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Чирпан

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бургас до Чирпан. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Чирпан с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Чирпан.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Чирпан?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Чирпан е 8,73 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Чирпан могат да бъдат около 5,25 лв..

Влакове от Бургас до Чирпан


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Бургас и Чирпан е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Чирпан?

Можете да хванете влака до Чирпан на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на ЧИРПАН.

Пътуване с влак до Чирпан от Бургас: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Чирпан с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Чирпан

Необходими са средно 4 hours and 18 minutes да стигнете до Чирпан с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 4 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Бургас в 22:01.