Влак Даскалово - Горна Баня цени от 1,00 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Даскалово до Горна Баня с влак

Пътуването от Даскалово до Горна Баня от влак е 195,25 km и отнема 0 ч 20 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 00:23 ч. и последното на 23:23 ч.. Възможно е да пътувате от Даскалово до Горна Баня от влак само за 1,00 лв. или за 1,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 20 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,19 лв.
Първо заминаване00:23 ч.
Последно заминаване23:23 ч.
Разстояние195,25 km
ЗаминаванеДаскалово
ПристиганеГорна Баня
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Даскалово до Горна Баня с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Даскалово до Горна Баня? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Даскалово до Горна Баня, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Даскалово до Горна Баня?

Цените на билетите за влак от Даскалово до Горна Баня варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Даскалово до Горна Баня ще струват 1,00 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,04 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Даскалово до Горна Баня. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Даскалово до Горна Баня варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,04 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Даскалово до Горна Баня с влак?

Пътуването между Даскалово и Горна Баня с влак е приблизително 195,25 km. Ще ви отнеме около 0 ч 20 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Даскалово и Горна Баня продължава около 195,25 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 20 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 17 мин. Ако се опитвате да стигнете от Даскалово до Горна Баня възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Даскалово до Горна Баня?

Ще можете да напуснете Даскалово, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Горна Баня. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Даскалово, или в Горна Баня, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Даскалово до Горна Баня?

Маршрутът от Даскалово до Горна Баня се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Даскалово са средно 16 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Даскалово до Горна Баня, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 16 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Даскалово до Горна Баня. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Даскалово до Горна Баня
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Даскалово до Горна Баня.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Даскалово до Горна Баня, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Даскалово до Горна Баня.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Даскалово до Горна Баня

Най-евтините билети за влак Даскалово - Горна Баня могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Баня с влак

Когато пътувате до Горна Баня с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Даскалово до Горна Баня
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Даскалово до Горна Баня от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Даскалово до Горна Баня Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.67kg
Автобус
14.64kg
Полет
39.05kg
Кола
31.24kg
Какви са емисиите на CO2 за Даскалово до Горна Баня с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Даскалово и Горна Баня са 13.67kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Даскалово и Горна Баня? Като вземете влака между Даскалово и Горна Баня, ще спестите 25.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.57kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Даскалово до Горна Баня?
Билет влак от Даскалово до Горна Баня е 1,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Даскалово до Горна Баня?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Даскалово до Горна Баня е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Даскалово и Горна Баня от влак?
Даскалово до Горна Баня е 195,25 km.
Колко време трае влак между Даскалово и Горна Баня?
Даскалово до Горна Баня е средно 0 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Даскалово до Горна Баня?
Даскалово до Горна Баня има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Даскалово до Горна Баня?
Най-ранният влак от Даскалово до Горна Баня тръгва на 00:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Даскалово до Горна Баня?
Последният влак от Даскалово до Горна Баня тръгва на 23:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Даскалово до Горна Баня?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Даскалово до Горна Баня?
Има средно 16 от Даскалово до Горна Баня.
Кое е най-бързото време за пътуване между Даскалово до Горна Баня от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Даскалово и Горна Баня е 0 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Даскалово към Горна Баня?
Да, има директен влак между Даскалово и Горна Баня.
Какви са емисиите на CO2 за Даскалово до Горна Баня от влак?
Пътуването на влак от Даскалово до Горна Баня създава 13.67kg CO2 емисии.

Отидете локално от Даскалово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Даскалово

Международни маршрути от Даскалово и близките райони

Други дестинации от Даскалово

Основни маршрути до Горна Баня

Свързани маршрути

Други популярни маршрути