Влак Берн - Цюрих цени от 5,97 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Берн до Цюрих с влак

Пътуването от Берн до Цюрих от влак е 95,58 km и отнема 1 ч 11 мин. Има 109 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:38 ч.. Възможно е да пътувате от Берн до Цюрих от влак само за 5,97 лв. или за 112,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,97 лв..

Най-ниската цена5,97 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 11 мин
Връзка на ден109
Най-ниската цена5,97 лв.
Най-висока цена112,44 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:38 ч.
Разстояние95,58 km
ЗаминаванеБерн
ПристиганеЦюрих
ПревозвачиSchweizerische Bundesbahnen

Влак Билети от Берн до Цюрих

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Берн до Цюрих с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Берн до Цюрих? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Берн до Цюрих?

Цените ще варират, когато пътувате от Берн до Цюрих. Средно обаче ще платите около 69,54 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,97 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Берн до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Берн до Цюрих, можете да очаквате да платите средно около 69,54 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Берн до Цюрих с влак?

Пътуването между Берн и Цюрих с влак е приблизително 95,58 km. Ще ви отнеме около 1 ч 11 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Берн и Цюрих продължава около 95,58 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 11 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 51 мин. Ако се опитвате да стигнете от Берн до Цюрих възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Берн до Цюрих с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Берн от следните спирки: Berne,Bern Rbs,Bern, Europaplatz Bahnhof,Bern, Car-Terminal Neufeld. Пристигайки в Цюрих, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Zurich Altstetten,Zurich Oerlikon,Zürich HB SZU,Zürich Enge, Bahnhof,Zürich Stadelhofen, Bahnhof. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Цюрих.

Колко пъти на ден има пътувания от Берн до Цюрих?

Ако искате да стигнете от Берн до Цюрих, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 109 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 59 директни пътувания между Берн и Цюрих. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 50 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Берн до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Берн до Цюрих

Евтини билети за влак от Берн до Цюрих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Берн до Цюрих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Берн до Цюрих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Берн до Цюрих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Берн до Цюрих

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29,72 лв. до 65,04 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 54% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Берн до Цюрих

Най-евтините билети за влак Берн - Цюрих могат да бъдат намерени само за 42,56 лв., ако имате късмет, или средно за 52,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 64,57 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Цюрих с влак

Когато пътувате до Цюрих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Берн до Цюрих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.69kg
Автобус
7.17kg
Полет
19.12kg
Кола
15.29kg
Какви са емисиите на CO2 за Берн до Цюрих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Берн и Цюрих са 6.69kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Берн и Цюрих? Като вземете влака между Берн и Цюрих, ще спестите 12.43kg CO2 емисии спрямо полет, 0.48kg спрямо автобус и 8.6kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Берн до Цюрих?
Билет влак от Берн до Цюрих е 69,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Берн до Цюрих?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Берн до Цюрих е 5,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Берн и Цюрих от влак?
Берн до Цюрих е 95,58 km.
Колко време трае влак между Берн и Цюрих?
Берн до Цюрих е средно 1 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Берн до Цюрих?
Берн до Цюрих има средно 109 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Берн до Цюрих?
Най-ранният влак от Берн до Цюрих тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Берн до Цюрих?
Последният влак от Берн до Цюрих тръгва на 23:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Берн до Цюрих?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Берн до Цюрих?
Има средно 59 от Берн до Цюрих.
Кое е най-бързото време за пътуване между Берн до Цюрих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Берн и Цюрих е 0 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Берн към Цюрих?
Да, има директен влак между Берн и Цюрих.
Какви са емисиите на CO2 за Берн до Цюрих от влак?
Пътуването на влак от Берн до Цюрих създава 6.69kg CO2 емисии.

Отидете локално от Берн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Берн

Международни маршрути от Берн и близките райони

Други дестинации от Берн

Основни маршрути до Цюрих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути