Намерете влак от Шумен до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,14лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 32 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 21:57
Разстояние 186km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Шумен - Хасково.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Хасково за 9,75 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 9,95 лв..

,

Влакове от Шумен до Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Хасково?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Шумен, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Шумен до Хасково

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 14 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 7 hours and 35 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 07:06, докато последният тръгва в 21:06.