Намерете влак от Айтос до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 38 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 07:52
Последно отпътуване: 23:35
Разстояние 79km

Най-добрите оферти за вашия влак от Айтос до Варна на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Айтос до Варна?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Айтос и Варна.

Колко струват билетите за влак от Айтос до Варна?

Средната цена на билети за влак от Айтос до Варна е 17,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Айтос до Варна могат да бъдат около 4,45 лв..

Влакове от Айтос до Варна


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Айтос и Варна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Варна?

Влаковете до Варна могат да заминат от АЙТОС и да пристигнат на ВАРНА - СП. or ВАРНА.

Пътуване с влак до Варна от Айтос: колко връзки дневно има?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Айтос до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Варна с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 3 hours and 32 minutes, но средно отнема 4 hours and 16 minutes. Първият влак, водещ до Варна е в 07:10, докато последният тръгва от Айтос в 23:10.