Влак Манхайм - Карлсруе цени от 11,72 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Манхайм до Карлсруе с влак

Пътуването от Манхайм до Карлсруе от влак е 55,19 km и отнема 0 ч 56 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 00:21 ч. и последното на 16:58 ч.. Възможно е да пътувате от Манхайм до Карлсруе от влак само за 11,72 лв. или за 15,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,72 лв..

Най-ниската цена11,72 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 56 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена11,72 лв.
Най-висока цена15,62 лв.
Първо заминаване00:21 ч.
Последно заминаване16:58 ч.
Разстояние55,19 km
ЗаминаванеМанхайм
ПристиганеКарлсруе
ПревозвачиFlixTrain

Влак Билети от Mannheim до Karlsruhe

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуването ви от Манхайм до Карлсруе с Virail

Планирате да пътувате от Манхайм до Карлсруе? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Манхайм до Карлсруе?

Цените ще варират, когато пътувате от Манхайм до Карлсруе. Средно обаче ще платите около 13,19 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 11,72 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Манхайм до Карлсруе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Манхайм до Карлсруе ще ви струва 13,19 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Манхайм до Карлсруе с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 56 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 55,19 km от Манхайм до Карлсруе. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Манхайм до Карлсруе да отнеме повече от 0 ч 56 мин. Пътуването между Манхайм и Карлсруе с влак обикновено отнема 0 ч 56 мин, за да се измине разстояние от 55,19 km. Най-краткото пътуване от Манхайм до Карлсруе ще ви отнеме 0 ч 28 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Карлсруе е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Манхайм до Карлсруе?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Манхайм от следните спирки: Mannheim Friedrichsfeld South,Neuostheim Eastsite, Mannheim,Mannheim-Seckenh,Mannheim HBF,Mannheim-Friedrichsfeld. Пристигайки в Карлсруе, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Grötzingen Nord, Karlsruhe,Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe,Karlsruhe HBF. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Карлсруе.

Колко пътувания от Манхайм до Карлсруе има всеки ден?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Манхайм до Карлсруе. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Манхайм, които пътуват директно до Карлсруе. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Манхайм до Карлсруе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Mannheim до Karlsruhe

Евтини билети за влак от Манхайм до Карлсруе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Манхайм до Карлсруе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Манхайм до Карлсруе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Манхайм до Карлсруе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Mannheim до Karlsruhe

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Манхайм до Карлсруе

Най-евтините билети за влак Манхайм - Карлсруе могат да бъдат намерени само за 10,88 лв., ако имате късмет, или средно за 15,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлсруе с влак

Когато пътувате до Карлсруе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixTrain от Манхайм до Карлсруе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Манхайм до Карлсруе от train.
съоръжения FlixTrain
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Манхайм до Карлсруе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.86kg
Автобус
4.14kg
Полет
11.04kg
Кола
8.83kg
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Карлсруе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Манхайм и Карлсруе са 3.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Манхайм и Карлсруе? Като вземете влака между Манхайм и Карлсруе, ще спестите 7.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Манхайм до Карлсруе?
Билет влак от Манхайм до Карлсруе е 13,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Манхайм до Карлсруе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Манхайм до Карлсруе е 11,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Манхайм и Карлсруе от влак?
Манхайм до Карлсруе е 55,19 km.
Колко време трае влак между Манхайм и Карлсруе?
Манхайм до Карлсруе е средно 0 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Манхайм до Карлсруе?
Манхайм до Карлсруе има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Манхайм до Карлсруе?
Най-ранният влак от Манхайм до Карлсруе тръгва на 00:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Манхайм до Карлсруе?
Последният влак от Манхайм до Карлсруе тръгва на 16:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Манхайм до Карлсруе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Манхайм до Карлсруе?
Има средно 1 от Манхайм до Карлсруе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Манхайм до Карлсруе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Манхайм и Карлсруе е 0 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Манхайм към Карлсруе?
Да, има директен влак между Манхайм и Карлсруе.
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Карлсруе от влак?
Пътуването на влак от Манхайм до Карлсруе създава 3.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Манхайм

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Манхайм

Международни маршрути от Манхайм и близките райони

Други дестинации от Манхайм

Основни маршрути до Карлсруе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути