Влак Манхайм - Карлсруе цени от 19,37лв.

Започва от
19,37лв.
откривам

Манхайм до Карлсруе с влак

Пътуването от Манхайм до Карлсруе от влак е 55,1 km и отнема 22 мин.. Има 390 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 00:36. Възможно е да пътувате от Манхайм до Карлсруе от влак само за 19,37лв. или за 46,96лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37лв..

Най-добра цена 19,37лв.
Продължителност на пътуването 22 мин.
Връзка на ден 390
Най-ниската цена 19,37лв.
Най-висока цена 46,96лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 00:36
Разстояние 55,1 km
Заминаване Манхайм
Пристигане Карлсруе
Превозвачи SWEG Bahn Stuttgart, DB - Regionalbahn,

Влак Билети от Манхайм до Карлсруе

  Sep 26
  19,37лв.
  23°
  Sep 27
  Още
  25°
  Sep 28
  Още
  24°
  Sep 29
  Още
  27°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  20°
  Oct 02
  Още
  19°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  20°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  16°
  Oct 07
  Още
  16°
  Oct 08
  Още
  16°
  Oct 09
  Още
  12°
  Oct 10
  Още
  12°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Манхайм до Карлсруе

Кой е най-добрият начин да се стигне от Манхайм до Карлсруе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Манхайм до Карлсруе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Манхайм до Карлсруе?

Цените на билетите за влак от Манхайм до Карлсруе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Манхайм до Карлсруе ще струват 5,70лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 29,64лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Манхайм до Карлсруе

 
Sep 26
вторник
23°
19,37лв.
7,83лв.
Sep 27
сряда
25°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
24°
Още
Още
Sep 29
петък
27°
Още
Още
Sep 30
събота
22°
Още
Още
Oct 01
неделя
20°
Още
Още
Oct 02
понеделник
19°
Още
Още
Евтини билети за от Манхайм до Карлсруе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Манхайм до Карлсруе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Манхайм до Карлсруе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Манхайм до Карлсруе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Манхайм до Карлсруе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлсруе с влак

Когато пътувате до Карлсруе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Манхайм до Карлсруе

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TGV inOui, DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Манхайм до Карлсруе.

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - Regionalbahn, DB - EuroCity Express (ECE) и DB - Regional Express от Манхайм до Карлсруе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Манхайм до Карлсруе от влак.
съоръжения DB - Regionalbahn DB - EuroCity Express (ECE) DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) TGV inOui DB - Intercity
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Манхайм до Карлсруе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.4kg
Автобус
2.3kg
Полет
91.5kg
Кола
8.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Карлсруе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Манхайм и Карлсруе са 0.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Манхайм и Карлсруе? Като вземете влака между Манхайм и Карлсруе, ще спестите 91.2kg CO2 емисии спрямо полет, 1.9kg спрямо автобус и 8.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Манхайм до Карлсруе?
Билет влак от Манхайм до Карлсруе е 29,06лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Манхайм до Карлсруе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Манхайм до Карлсруе е 19,37лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Манхайм и Карлсруе от влак?
Манхайм до Карлсруе е 55,1 km.
Колко време трае влак между Манхайм и Карлсруе?
Манхайм до Карлсруе е средно 1 ч. 1 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 22 мин..
Какви компании работят от Манхайм до Карлсруе?
Манхайм до Карлсруе се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail SWEG Bahn Stuttgart, DB - Regionalbahn, DB - EuroCity Express (ECE), DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, TGV inOui, DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Манхайм до Карлсруе?
Манхайм до Карлсруе има средно 390 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Манхайм до Карлсруе?
Най-ранният влак от Манхайм до Карлсруе тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Манхайм до Карлсруе?
Последният влак от Манхайм до Карлсруе тръгва на 00:36. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Манхайм до Карлсруе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Манхайм до Карлсруе?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Манхайм, за да отидете до Карлсруе. Можете да преминете от Mannheim Hbf and Mannheim-friedrichsfeld и можете да стигнете до Karlsruhe Hbf, Grötzingen, Karlsruhe-durlach and Grötzingen, Karlsruhe.
Колко директни връзки преминават от Манхайм до Карлсруе?
Има средно 92 от Манхайм до Карлсруе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Манхайм до Карлсруе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Манхайм и Карлсруе е 22 мин..
Има ли директен влак от Манхайм към Карлсруе?
Да, има директен влак между Манхайм и Карлсруе.
Какви са емисиите на CO2 за Манхайм до Карлсруе от влак?
Пътуването на влак от Манхайм до Карлсруе създава 0.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Манхайм

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Манхайм

Международни маршрути от Манхайм и близките райони

Други дестинации от Манхайм

Основни маршрути до Карлсруе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути