Намерете влак от Габрово до Дряново

Започва от
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Габрово до Дряново

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Габрово до Дряново? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Габрово до Дряново от Train е 17 км и отнема 4 ч. 8 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 05:50 и последното на 14:50. Възможно е да пътувате от Габрово до Дряново от Train само за ∞ лв. или за -∞ лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 4 ч. 8 мин.
Връзка на ден 3
Най-висока цена -∞ лв.
Първо заминаване 05:50
Последно заминаване 14:50
Разстояние 17 km
Заминаване Габрово
Пристигане Дряново
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Габрово до Дряново

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  -1°
  Feb 07
  Още
  -4°
  Feb 08
  Още
  -6°
  Feb 09
  Още
  -5°
  Feb 10
  Още
  -3°
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Габрово - Дряново пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Габрово до Дряново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
4.845kg
Влак
0.238kg
Автобус
1.156kg
Кола
0.833kg

Настаняване, което може да харесате в Дряново

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Габрово до Дряново с влак?

Пътуването между Габрово и Дряново с влак обикновено отнема 4 ч. 8 мин., за да се измине разстояние от 17 km. Най-краткото пътуване от Габрово до Дряново ще ви отнеме 3 ч. 25 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Дряново е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Габрово до Дряново?

Първият заминаващ за деня от Габрово до Дряново тръгва в 05:50, докато последния отпътуващ за деня е в 14:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Габрово и Дряново. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Габрово до Дряново с влак?

Можете да тръгнете от Габрово на спирки като Gabrovo. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дряново на следните спирки: Drasov. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Габрово и Дряново. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Габрово до Дряново?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Габрово до Дряново. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 3 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bdz и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно заминаващи от Габрово, които пътуват директно до Дряново. Има 3 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване