Влак Варна - Разлог цени от 20,72 лв.

Започва от
20,72 лв.

Варна до Разлог с влак

Пътуването от Варна до Разлог от влак е 393,73 km и отнема 14 ч 15 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Разлог от влак само за 20,72 лв. или за 33,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,72 лв..

Най-ниската цена20,72 лв.
Продължителност на пътуването14 ч 15 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена20,72 лв.
Най-висока цена33,75 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние393,73 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеРазлог
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Razlog

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Разлог

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Разлог? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Разлог, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Разлог с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Разлог. Средно обаче ще платите около 26,38 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 20,72 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Варна до Разлог ще ви струва 26,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Разлог с влак?

Пътуването от Варна до Разлог с влак обикновено отнема 14 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 393,73 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 14 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Варна до Разлог обхваща разстояние от 393,73 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 14 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 11 ч 41 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Разлог по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Разлог?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Разлог. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Разлог. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Разлог.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Разлог?

Точният брой на пътуванията от Варна до Разлог може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Разлог. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Разлог варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Razlog

Евтини билети за влак от Варна до Разлог
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Разлог.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Разлог, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Разлог.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Razlog

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,54 лв. до 24,93 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 74% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Разлог

Най-евтините билети за влак Варна - Разлог могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разлог с влак

Когато пътувате до Разлог с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Разлог
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Разлог от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Разлог Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
27.56kg
Автобус
29.53kg
Полет
78.75kg
Кола
63kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Разлог с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Разлог са 27.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Разлог? Като вземете влака между Варна и Разлог, ще спестите 51.19kg CO2 емисии спрямо полет, 1.97kg спрямо автобус и 35.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Разлог?
Билет влак от Варна до Разлог е 26,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Разлог?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Разлог е 20,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Разлог от влак?
Варна до Разлог е 393,73 km.
Колко време трае влак между Варна и Разлог?
Варна до Разлог е средно 14 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Разлог?
Варна до Разлог има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Разлог?
Най-ранният влак от Варна до Разлог тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Разлог?
Последният влак от Варна до Разлог тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Разлог?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Разлог?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Разлог. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Razlog Bus Station (Разлог, Автогара).
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Разлог от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Разлог е 11 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Варна към Разлог?
Да, има директен влак между Варна и Разлог.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Разлог от влак?
Пътуването на влак от Варна до Разлог създава 27.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Разлог

Свързани маршрути

Други популярни маршрути