Намерете автобус от Айтос до Бургас

Започва от
5,01 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 5,01 лв.

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Айтос до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Айтос до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Айтос до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Айтос до Бургас струват 3,29 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 17,52 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Айтос до Бургас.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Айтос до Бургас от Bus е 28 км и отнема 4 ч. 25 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:15 и последното на 14:35. Възможно е да пътувате от Айтос до Бургас от Bus само за 3,29 лв. или за 113,93 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,56 лв..

Най-добра цена 5,01 лв.
Продължителност на пътуването 32 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 5,01 лв.
Най-висока цена 8,86 лв.
Първо заминаване 05:15
Последно заминаване 14:35
Разстояние 28 km
Заминаване Айтос
Пристигане Бургас
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Айтос до Бургас

  Feb 03
  2.56
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
  13°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
5,01 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
Още
Feb 09
Thursday
Още

Най-доброто време за резервация на Айтос - Бургас пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Айтос до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
7.98kg
Влак
0.392kg
Автобус
1.904kg
Кола
1.372kg

Настаняване, което може да харесате в Бургас

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Айтос до Бургас с автобус?

За да стигнете по-бързо от Айтос до Бургас, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Айтос и Бургас ще завършат пътуването през 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 4 ч. 25 мин., за да пътувате 28 km между Айтос и Бургас.

По кое време са първото и последното заминаване от Айтос до Бургас?

Първият заминаващ за деня от Айтос до Бургас тръгва в 05:15, докато последния отпътуващ за деня е в 14:35. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Айтос и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Айтос до Бургас?

Можете да тръгнете от Айтос на спирки като Aytos, Aytos Bus Station and Aytos Bus Station, Georgi Kondolov St 7. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бургас на следните спирки: Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Bus Station South, Бургас Автогара "Юг", Odesa Bus Station Burgas West, Debelt St and Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Айтос и Бургас. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Айтос до Бургас?

Маршрутът от Айтос до Бургас се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Grup Plus and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 26 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Айтос са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Айтос до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване