Намерете влак от Сливен до Гурково

Сливен до Гурково с влак

Пътуването от Сливен до Гурково от влак е 43,36 km и отнема 0 ч 59 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 18:33 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Гурково от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 59 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване18:33 ч.
Разстояние43,36 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеГурково
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Сливен до Гурково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Гурково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Сливен до Гурково?

Цените на билетите за влак от Сливен до Гурково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Гурково ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Гурково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Гурково.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Гурково с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 43,36 km от Сливен до Гурково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Гурково да отнеме повече от 0 ч 59 мин. Пътуването между Сливен и Гурково с влак обикновено отнема 0 ч 59 мин, за да се измине разстояние от 43,36 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Гурково ще ви отнеме 0 ч 46 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Гурково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Гурково?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Гурково. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Гурково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Гурково.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Гурково?

Маршрутът от Сливен до Гурково се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Гурково, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Гурково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Гурково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Гурково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Гурково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Гурково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Гурково

Най-евтините билети за влак Сливен - Гурково могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гурково с влак

Когато пътувате до Гурково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Гурково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Гурково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Гурково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.04kg
Автобус
3.25kg
Полет
8.67kg
Кола
6.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Гурково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Гурково са 3.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Гурково? Като вземете влака между Сливен и Гурково, ще спестите 5.63kg CO2 емисии спрямо полет, 0.21kg спрямо автобус и 3.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сливен и Гурково от влак?
Сливен до Гурково е 43,36 km.
Колко време трае влак между Сливен и Гурково?
Сливен до Гурково е средно 0 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 46 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Гурково?
Сливен до Гурково има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Гурково?
Най-ранният влак от Сливен до Гурково тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Гурково?
Последният влак от Сливен до Гурково тръгва на 18:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Сливен до Гурково?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Гурково. Можете да преминете от Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара) и можете да стигнете до Gurkovo Central Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Гурково?
Има средно 5 от Сливен до Гурково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Гурково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Гурково е 0 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Гурково?
Да, има директен влак между Сливен и Гурково.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Гурково от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Гурково създава 3.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Гурково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути