Автобус Троа - Страсбург цени от 65,67 лв.

Започва от
65,67 лв.

Троа до Страсбург с автобус

Пътуването от Троа до Страсбург от автобус е 272,06 km и отнема 9 ч 15 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 13:30 ч. и последното на 17:40 ч.. Възможно е да пътувате от Троа до Страсбург от автобус само за 65,67 лв. или за 293,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 65,67 лв..

Най-ниската цена65,67 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 15 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена65,67 лв.
Най-висока цена293,50 лв.
Първо заминаване13:30 ч.
Последно заминаване17:40 ч.
Разстояние272,06 km
ЗаминаванеТроа
ПристиганеСтрасбург
ПревозвачиTGV inOui, FlixBus

Автобус Билети от Troyes до Strasbourg

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Троа до Страсбург с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Троа до Страсбург. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Троа до Страсбург?

Цените на автобусните билети от Троа до Страсбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Троа до Страсбург ще струват 65,67 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 122,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Троа до Страсбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Троа до Страсбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 122,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Троа до Страсбургс автобус?

Пътуването от Троа до Страсбург с автобус обикновено отнема 9 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 272,06 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Троа до Страсбург обхваща разстояние от 272,06 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 1 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Троа до Страсбург по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Троа до Страсбург?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Троа до Страсбург, който тръгва в 13:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Троа до Страсбург, който тръгва в 13:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Троа to Страсбург

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Троа до Страсбург с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Троа и Страсбург. Можете да започнете пътуването си в Троа на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Страсбург. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Троа до Страсбург.

Колко пъти на ден има пътувания от Троа до Страсбург?

Ще можете да пътувате от Троа до Страсбург, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Троа до Страсбург, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Троа до Страсбург всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Троа до Страсбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Troyes до Strasbourg

Евтини билети за автобус от Троа до Страсбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Троа до Страсбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Троа до Страсбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Троа до Страсбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Troyes до Strasbourg

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Страсбург с автобус

Когато пътувате до Страсбург с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Троа до Страсбург

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TGV inOui при пътуване от Троа до Страсбург.

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TGV inOui and FlixBus от Троа до Страсбург
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Троа до Страсбург от bus.
съоръжения TGV inOui FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Троа до Страсбург Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.04kg
Автобус
20.4kg
Полет
54.41kg
Кола
43.53kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Троа до Страсбург?
Билет автобус от Троа до Страсбург е 122,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 65,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Троа до Страсбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Троа до Страсбург е 65,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Троа и Страсбург от автобус?
Троа до Страсбург е 272,06 km.
Колко време трае автобус между Троа и Страсбург?
Троа до Страсбург е средно 9 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 1 мин.
Какви компании работят от Троа до Страсбург?
Троа до Страсбург се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail TGV inOui and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Троа до Страсбург?
Троа до Страсбург има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Троа до Страсбург?
Най-ранният автобус от Троа до Страсбург тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Троа до Страсбург?
Последният автобус от Троа до Страсбург тръгва на 17:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Троа до Страсбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 65,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Троа до Страсбург?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Троа, за да отидете до Страсбург. Можете да преминете от Troyes (Gare), Troyes Victor Hugo and Troyes Voie du bois и можете да стигнете до Strasbourg Boulevard de Metz, Lingolsheim and Strasbourg Place de l'Étoile.
Кое е най-бързото време за пътуване между Троа до Страсбург от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Троа и Страсбург е 6 ч 1 мин.
Има ли директен автобус от Троа към Страсбург?
Да, има директен автобус между Троа и Страсбург.
Какви са емисиите на CO2 за Троа до Страсбург от автобус?
Пътуването на автобус от Троа до Страсбург създава 20.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от Троа

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Троа

Международни маршрути от Троа и близките райони

Други дестинации от Троа

Основни маршрути до Страсбург

Други популярни маршрути