Намерете влак от Гурково до Сливен

Гурково до Сливен с влак

Пътуването от Гурково до Сливен от влак е 43,36 km и отнема 1 ч 2 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 03:09 ч. и последното на 19:35 ч.. Възможно е да пътувате от Гурково до Сливен от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 2 мин
Връзка на ден7
Първо заминаване03:09 ч.
Последно заминаване19:35 ч.
Разстояние43,36 km
ЗаминаванеГурково
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Гурково до Сливен

Кой е най-добрият начин да се стигне от Гурково до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Гурково до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Гурково до Сливен?

Цените на билетите за влак от Гурково до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Гурково до Сливен ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гурково до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Гурково до Сливен.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Гурково до Сливен с влак?

Разстоянието между Гурково и Сливен е приблизително 43,36 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 2 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Гурково до Сливен обхваща разстояние от 43,36 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 2 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 48 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Гурково до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Гурково до Сливен?

Можете да тръгнете от Гурково на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Гурково и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Гурково за Сливен?

Маршрутът от Гурково до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Гурково са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Гурково до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гурково до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Гурково до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гурково до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гурково до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гурково до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Гурково до Сливен

Най-евтините билети за влак Гурково - Сливен могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Гурково до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гурково до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Гурково до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.04kg
Автобус
3.25kg
Полет
8.67kg
Кола
6.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Гурково до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Гурково и Сливен са 3.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Гурково и Сливен? Като вземете влака между Гурково и Сливен, ще спестите 5.63kg CO2 емисии спрямо полет, 0.21kg спрямо автобус и 3.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Гурково и Сливен от влак?
Гурково до Сливен е 43,36 km.
Колко време трае влак между Гурково и Сливен?
Гурково до Сливен е средно 1 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Гурково до Сливен?
Гурково до Сливен има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Гурково до Сливен?
Най-ранният влак от Гурково до Сливен тръгва на 03:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Гурково до Сливен?
Последният влак от Гурково до Сливен тръгва на 19:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Гурково до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Гурково, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Gurkovo Central Bus Station и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Гурково до Сливен?
Има средно 5 от Гурково до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гурково до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Гурково и Сливен е 0 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Гурково към Сливен?
Да, има директен влак между Гурково и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Гурково до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Гурково до Сливен създава 3.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гурково

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гурково и близките райони

Други дестинации от Гурково

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути