Автобус Вилхелмсхафен - Дортмунд цени от 31,29 лв.

Започва от
31,29 лв.

Вилхелмсхафен до Дортмунд с автобус

Пътуването от Вилхелмсхафен до Дортмунд от автобус е 228,55 km и отнема 4 ч 0 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 08:30 ч.. Възможно е да пътувате от Вилхелмсхафен до Дортмунд от автобус само за 31,29 лв. или за 78,04 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,29 лв..

Най-ниската цена31,29 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 0 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена31,29 лв.
Най-висока цена78,04 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване08:30 ч.
Разстояние228,55 km
ЗаминаванеВилхелмсхафен
ПристиганеДортмунд
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Wilhelmshaven до Dortmund

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Вилхелмсхафен до Дортмунд с Virail

Планирате да пътувате от Вилхелмсхафен до Дортмунд? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Вилхелмсхафен до Дортмунд?

Билет за автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд ще ви струва средно 49,45 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 31,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Вилхелмсхафен до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд ще ви струва средно 49,45 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Вилхелмсхафен до Дортмунд с автобус?

Разстоянието между Вилхелмсхафен и Дортмунд е приблизително 228,55 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 0 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Вилхелмсхафен до Дортмунд, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Вилхелмсхафен и Дортмунд ще завършат пътуването през 4 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 0 мин, за да пътувате 228,55 km между Вилхелмсхафен и Дортмунд.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Вилхелмсхафен до Дортмунд?

По принцип първото отпътуване за деня от Вилхелмсхафен ще бъде в 06:30 ч., а последното - в 08:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Вилхелмсхафен до Дортмунд могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Вилхелмсхафен в 06:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 08:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Вилхелмсхафен и Дортмунд. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Вилхелмсхафен до Дортмунд?

Можете да тръгнете от Вилхелмсхафен на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дортмунд на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Вилхелмсхафен и Дортмунд. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Вилхелмсхафен до Дортмунд?

Точният брой на пътуванията от Вилхелмсхафен до Дортмунд може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Вилхелмсхафен до Дортмунд. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Вилхелмсхафен до Дортмунд варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Вилхелмсхафен до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Wilhelmshaven до Dortmund

Евтини билети за автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Вилхелмсхафен до Дортмунд.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Вилхелмсхафен до Дортмунд, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Вилхелмсхафен до Дортмунд.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Wilhelmshaven до Dortmund

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Вилхелмсхафен до Дортмунд

Най-евтините автобусни билети Вилхелмсхафен - Дортмунд могат да бъдат намерени само за 26,57 лв., ако имате късмет, или средно за 39,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 48,49 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дортмунд с автобус

Когато пътувате до Дортмунд с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Вилхелмсхафен до Дортмунд
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Вилхелмсхафен до Дортмунд от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Вилхелмсхафен до Дортмунд Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16kg
Автобус
17.14kg
Полет
45.71kg
Кола
36.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Билет автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд е 49,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Вилхелмсхафен до Дортмунд е 31,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Вилхелмсхафен и Дортмунд от автобус?
Вилхелмсхафен до Дортмунд е 228,55 km.
Колко време трае автобус между Вилхелмсхафен и Дортмунд?
Вилхелмсхафен до Дортмунд е средно 4 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Вилхелмсхафен до Дортмунд има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Най-ранният автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Последният автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Вилхелмсхафен, за да отидете до Дортмунд. Можете да преминете от Wilhelmshaven Hbf и можете да стигнете до Dortmund-Aplerbeck, Dortmund Hbf and Dortmund-Derne.
Колко директни връзки преминават от Вилхелмсхафен до Дортмунд?
Има средно 1 от Вилхелмсхафен до Дортмунд.
Кое е най-бързото време за пътуване между Вилхелмсхафен до Дортмунд от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Вилхелмсхафен и Дортмунд е 4 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Вилхелмсхафен към Дортмунд?
Да, има директен автобус между Вилхелмсхафен и Дортмунд.
Какви са емисиите на CO2 за Вилхелмсхафен до Дортмунд от автобус?
Пътуването на автобус от Вилхелмсхафен до Дортмунд създава 17.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Вилхелмсхафен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Вилхелмсхафен

Международни маршрути от Вилхелмсхафен и близките райони

Други дестинации от Вилхелмсхафен

Основни маршрути до Дортмунд

Свързани маршрути

Други популярни маршрути