Автобус Бърно - Острава цени от 13,33 лв.

Започва от
13,33 лв.

Бърно до Острава с автобус

Пътуването от Бърно до Острава от автобус е 140,37 km и отнема 2 ч 56 мин. Има 37 връзки на ден, с първото заминаване на 01:10 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Бърно до Острава от автобус само за 13,33 лв. или за 40,02 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,33 лв..

Най-ниската цена13,33 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 56 мин
Връзка на ден37
Най-ниската цена13,33 лв.
Най-висока цена40,02 лв.
Първо заминаване01:10 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние140,37 km
ЗаминаванеБърно
ПристиганеОстрава
ПревозвачиLeo Express, RegioJet

Автобус Билети от Brno до Ostrava

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Бърно до Острава с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бърно до Острава? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Бърно до Острава?

Най-евтините автобусни билети от Бърно до Острава струват 13,33 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,28 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бърно до Острава.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бърно до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бърно до Острава. Средно обаче ще платите около 24,28 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бърно до Острава с автобус?

Разстоянието между Бърно и Острава е приблизително 140,37 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 56 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Бърно и Острава продължава около 140,37 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 56 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 5 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бърно до Острава възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Бърно до Острава?

В Бърно спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Острава, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Бърно до Острава?

Ако искате да стигнете от Бърно до Острава, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 37 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 24 директни пътувания между Бърно и Острава. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 13 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бърно до Острава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Brno до Ostrava

Евтини билети за автобус от Бърно до Острава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бърно до Острава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бърно до Острава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бърно до Острава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Brno до Ostrava

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,09 лв. до 19,22 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 32% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бърно до Острава

Най-евтините автобусни билети Бърно - Острава могат да бъдат намерени само за 10,18 лв., ако имате късмет, или средно за 13,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Острава с автобус

Когато пътувате до Острава с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Leo Express е базирана в Чехия транспортна компания, която предлага автобусни и влакови услуги в цяла Европа. Компанията е основана през 2010 г. и оттогава разшири дейността си, за да включи маршрути в Чехия, Словакия, Полша, Украйна, Хърватия, Унгария и Австрия. Leo Express разшири услугите си от Прага до Острава през 2012 г. и оттогава се разрасна, за да осигури влаков и автобусен транспорт в цялата страна и до международни дестинации като Берлин, Варшава, Краков, Будапеща и Братислава. Компанията оперира и междуградски влакове, свързващи Прага с Острава, и международни влакове на дълги разстояния, пътуващи от Берлин до Щутгарт.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Типове билети и съоръжения от Бърно до Острава

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Бърно до Острава.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда Leo Express, RegioJet and FlixBus от Бърно до Острава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бърно до Острава от bus.
съоръжения Leo Express RegioJet FlixBus
quiet_zone Тиха зона check check cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check check cross
sleeper_couchette спално място check cross cross

Бърно до Острава Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.83kg
Автобус
10.53kg
Полет
28.07kg
Кола
22.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бърно до Острава?
Билет автобус от Бърно до Острава е 24,28 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бърно до Острава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бърно до Острава е 13,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бърно и Острава от автобус?
Бърно до Острава е 140,37 km.
Колко време трае автобус между Бърно и Острава?
Бърно до Острава е средно 2 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 5 мин.
Какви компании работят от Бърно до Острава?
Бърно до Острава се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Leo Express, RegioJet and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бърно до Острава?
Бърно до Острава има средно 37 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бърно до Острава?
Най-ранният автобус от Бърно до Острава тръгва на 01:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бърно до Острава?
Последният автобус от Бърно до Острава тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бърно до Острава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бърно до Острава?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бърно, за да отидете до Острава. Можете да преминете от Brno Grand Hotel, Brno Hlavní Nádraží and Brno Zvonařka и можете да стигнете до Ostrava ÚAN, Ostrava Hlavni Nadrazi, Ostrava-Svinov (BUS), Ostrava Nádraží and Ostrava Svinov.
Колко директни връзки преминават от Бърно до Острава?
Има средно 24 от Бърно до Острава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бърно до Острава от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бърно и Острава е 2 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Бърно към Острава?
Да, има директен автобус между Бърно и Острава.
Какви са емисиите на CO2 за Бърно до Острава от автобус?
Пътуването на автобус от Бърно до Острава създава 10.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бърно

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бърно

Международни маршрути от Бърно и близките райони

Други дестинации от Бърно

Основни маршрути до Острава

Свързани маршрути

Други популярни маршрути