Автобус Грац - Виена цени от 17,42 лв.

Започва от
17,42 лв.

Грац до Виена с автобус

Пътуването от Грац до Виена от автобус е 144,7 km и отнема 2 ч 14 мин. Има 70 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Грац до Виена от автобус само за 17,42 лв. или за 1034,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,42 лв..

Най-ниската цена17,42 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 14 мин
Връзка на ден70
Най-ниската цена17,42 лв.
Най-висока цена1034,23 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние144,7 km
ЗаминаванеГрац
ПристиганеВиена
ПревозвачиFlixBus, EasyTransfer24

Автобус Билети от Graz до Vienna

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Грац до Виена с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Грац до Виена? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Грац до Виена?

Цените на автобусните билети от Грац до Виена варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Грац до Виена ще струват 17,42 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 36,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Грац до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Грац до Виена. Средно обаче ще платите около 36,47 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Грац до Виена с автобус?

Пътуването от Грац до Виена с автобус обикновено отнема 2 ч 14 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 144,7 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 14 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Грац и Виена с автобус обикновено отнема 2 ч 14 мин, за да се измине разстояние от 144,7 km. Най-краткото пътуване от Грац до Виена ще ви отнеме 2 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Виена е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Грац до Виена?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Грац от следните спирки: . Пристигайки в Виена, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Виена.

Колко пъти на ден има пътувания от Грац до Виена?

Маршрутът от Грац до Виена се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Грац са средно 70 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Грац до Виена, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 70 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Грац до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Graz до Vienna

Евтини билети за автобус от Грац до Виена
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Грац до Виена.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Грац до Виена, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Грац до Виена.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Graz до Vienna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,71 лв. до 37,81 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 56% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Грац до Виена

Най-евтините автобусни билети Грац - Виена могат да бъдат намерени само за 19,41 лв., ако имате късмет, или средно за 23,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Виена с автобус

Когато пътувате до Виена с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Dr. Richard от Грац до Виена
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Грац до Виена от bus.
съоръжения FlixBus Dr. Richard
wifi WiFi check cross
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check cross

Грац до Виена Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.13kg
Автобус
10.85kg
Полет
28.94kg
Кола
23.15kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Грац до Виена?
Билет автобус от Грац до Виена е 36,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Грац до Виена?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Грац до Виена е 17,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Грац и Виена от автобус?
Грац до Виена е 144,7 km.
Колко време трае автобус между Грац и Виена?
Грац до Виена е средно 2 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 0 мин.
Какви компании работят от Грац до Виена?
Грац до Виена се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus, EasyTransfer24 and Dr. Richard предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Грац до Виена?
Грац до Виена има средно 70 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Грац до Виена?
Най-ранният автобус от Грац до Виена тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Грац до Виена?
Последният автобус от Грац до Виена тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Грац до Виена?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Грац до Виена?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Грац, за да отидете до Виена. Можете да преминете от Graz Hbf, Graz Airport, Graz Puntigam and Graz Ostbahnhof-Messe Bahnhof и можете да стигнете до Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Wien Mitte, Wien Westbahnhof, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof, Wien Quartier Belvedere, Wien Meidling and Vienna Erdberg.
Колко директни връзки преминават от Грац до Виена?
Има средно 70 от Грац до Виена.
Кое е най-бързото време за пътуване между Грац до Виена от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Грац и Виена е 2 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Грац към Виена?
Да, има директен автобус между Грац и Виена.
Какви са емисиите на CO2 за Грац до Виена от автобус?
Пътуването на автобус от Грац до Виена създава 10.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Грац

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Грац

Международни маршрути от Грац и близките райони

Други дестинации от Грац

Основни маршрути до Виена

Свързани маршрути

Други популярни маршрути