Автобус Сливен - Будапеща цени от 175,10 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Будапеща с автобус

Пътуването от Сливен до Будапеща от автобус е 783,66 km и отнема 17 ч 30 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 03:00 ч. и последното на 03:00 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Будапеща от автобус само за 175,10 лв. или за 189,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 175,10 лв..

Най-ниската цена175,10 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 30 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена175,10 лв.
Най-висока цена189,16 лв.
Първо заминаване03:00 ч.
Последно заминаване03:00 ч.
Разстояние783,66 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеБудапеща
ПревозвачиKarat - S

Автобус Билети от Sliven до Budapest

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Сливен до Будапеща с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Будапеща. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Сливен до Будапеща?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Будапеща. Средно обаче ще платите около 182,14 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 175,10 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Будапеща. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 182,14 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Будапеща.

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Будапеща с автобус?

Разстоянието между Сливен и Будапеща е приблизително 783,66 km. Като цяло ще ви отнеме около 17 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Сливен и Будапеща с автобус обикновено отнема 17 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 783,66 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Будапеща ще ви отнеме 17 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Будапеща е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до Будапеща?

Можете да тръгнете от Сливен на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Будапеща на следните спирки: BUDAPEST - Nyugati,Budapest Kelenfold,Budapest Deli,Budapest Népliget M,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Airport (BUD),Budapeszt,Budapest Keleti Pu. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Сливен и Будапеща. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Сливен до Будапеща има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Сливен до Будапеща, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Сливен и Будапеща. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Будапеща. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Budapest

Евтини билети за автобус от Сливен до Будапеща
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Будапеща.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Будапеща, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Будапеща.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Budapest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Будапеща

Най-евтините автобусни билети Сливен - Будапеща могат да бъдат намерени само за 106,24 лв., ако имате късмет, или средно за 128,45 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 147,58 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Будапеща с автобус

Когато пътувате до Будапеща с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от Сливен до Будапеща
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Будапеща от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Сливен до Будапеща Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
54.86kg
Автобус
58.77kg
Полет
156.73kg
Кола
125.39kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Будапеща?
Билет автобус от Сливен до Будапеща е 182,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 175,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Будапеща?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Будапеща е 175,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Будапеща от автобус?
Сливен до Будапеща е 783,66 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Будапеща?
Сливен до Будапеща е средно 17 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 17 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Будапеща?
Сливен до Будапеща има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Будапеща?
Най-ранният автобус от Сливен до Будапеща тръгва на 03:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Будапеща?
Последният автобус от Сливен до Будапеща тръгва на 03:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Будапеща?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 175,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Будапеща?
Има средно 2 от Сливен до Будапеща.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Будапеща от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Будапеща е 17 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Будапеща?
Да, има директен автобус между Сливен и Будапеща.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Будапеща от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Будапеща създава 58.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Будапеща

Други популярни маршрути