Автобус Бургас - Букурещ цени от 546,59 лв.

Започва от
546,59 лв.

Бургас до Букурещ с автобус

Пътуването от Бургас до Букурещ от автобус е 240,98 km и отнема 4 ч 53 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 00:00 ч. и последното на 00:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Букурещ от автобус само за 546,59 лв. или за 546,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 546,59 лв..

Най-ниската цена546,59 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 53 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена546,59 лв.
Най-висока цена546,59 лв.
Първо заминаване00:00 ч.
Последно заминаване00:00 ч.
Разстояние240,98 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеБукурещ
ПревозвачиDaytrip

Автобус Билети от Burgas до Bucharest

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Букурещ с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Букурещ? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Букурещ, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Бургас до Букурещ?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Букурещ. Средно обаче ще платите около 546,59 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 546,59 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Бургас до Букурещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 546,59 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Букурещ с автобус?

Пътуването между Бургас и Букурещ с автобус е приблизително 240,98 km. Ще ви отнеме около 4 ч 53 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Бургас и Букурещ продължава около 240,98 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 53 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 53 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Букурещ възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Букурещ?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Букурещ на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Букурещ. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Букурещ има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Бургас до Букурещ, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Бургас и Букурещ. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Bucharest

Евтини билети за автобус от Бургас до Букурещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Букурещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Букурещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Букурещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Bucharest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Букурещ с автобус

Когато пътувате до Букурещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Бургас до Букурещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.87kg
Автобус
18.07kg
Полет
48.2kg
Кола
38.56kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Букурещ?
Билет автобус от Бургас до Букурещ е 546,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 546,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Букурещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Букурещ е 546,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Букурещ от автобус?
Бургас до Букурещ е 240,98 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Букурещ?
Бургас до Букурещ е средно 4 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 53 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Букурещ?
Бургас до Букурещ има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Букурещ?
Най-ранният автобус от Бургас до Букурещ тръгва на 00:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Букурещ?
Последният автобус от Бургас до Букурещ тръгва на 00:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Букурещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 546,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Букурещ?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Букурещ. Можете да преминете от Burgas Bus Station South, Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад) and Burgas и можете да стигнете до București Autogara Militari, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport and Gara Bucureşti Nord.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Букурещ?
Има средно 1 от Бургас до Букурещ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Букурещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Букурещ е 4 ч 53 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Букурещ?
Да, има директен автобус между Бургас и Букурещ.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Букурещ от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Букурещ създава 18.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Букурещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути