Намерете автобус от Милано до Varedo

Милано до Varedo с автобус

Пътуването от Милано до Varedo от автобус е 15,1 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 04:40 ч. и последното на 23:53 ч.. Възможно е да пътувате от Милано до Varedo от автобус само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване04:40 ч.
Последно заминаване23:53 ч.
Разстояние15,1 km
ЗаминаванеМилано
ПристиганеVaredo
ПревозвачиAutobus, Regionale Veloce

Автобус Билети от Milan до Varedo

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Милано до Varedo с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Милано до Varedo. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Милано до Varedo?

Билет за автобус от Милано до Varedo ще ви струва средно . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Милано до Varedo. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Милано до Varedo варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Милано до Varedo с автобус?

При разстояние от 15,1 km между Милано и Varedo, обикновено отнема 1 ч 0 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 0 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Милано и Varedo е около 15,1 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 0 мин. Обаче най-бързите маршрути между Милано и Varedo продължават 0 ч 49 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Милано до Varedo с автобус?

В Милано спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Varedo, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Милано за Varedo?

Точният брой на пътуванията от Милано до Varedo може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Милано до Varedo. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Милано до Varedo варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Милано до Varedo. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Milan до Varedo

Евтини билети за автобус от Милано до Varedo
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Милано до Varedo.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Милано до Varedo, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Милано до Varedo.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Milan до Varedo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Милано до Varedo

Най-евтините автобусни билети Милано - Varedo могат да бъдат намерени само за 25,95 лв., ако имате късмет, или средно за 33,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 41,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Varedo с автобус

Когато пътувате до Varedo с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Autobus от Милано до Varedo
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Милано до Varedo от bus.
съоръжения Autobus
wifi WiFi check

Милано до Varedo Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.06kg
Автобус
1.13kg
Полет
3.02kg
Кола
2.42kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Милано и Varedo от автобус?
Милано до Varedo е 15,1 km.
Колко време трае автобус между Милано и Varedo?
Милано до Varedo е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 49 мин.
Какви компании работят от Милано до Varedo?
Милано до Varedo се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Autobus and Regionale Veloce предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Милано до Varedo?
Милано до Varedo има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Милано до Varedo?
Най-ранният автобус от Милано до Varedo тръгва на 04:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Милано до Varedo?
Последният автобус от Милано до Varedo тръгва на 23:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Милано до Varedo?
Има 13 станция(и), от която можете да се отклоните от Милано, за да отидете до Varedo. Можете да преминете от Rho Rho-fiera M1, Milan Linate Airport, Orio al Serio Bergamo Airport, Malpensa Aeroporto, Milan Porta Garibaldi, Milano Lambrate, Milano Centrale, Milan San Donato, Milano Lampugnano, Milano Cadorna, Sesto S. Giovanni, Milano and Milan Rogoredo и можете да стигнете до Campo Volo Groane.
Колко директни връзки преминават от Милано до Varedo?
Има средно 1 от Милано до Varedo.
Кое е най-бързото време за пътуване между Милано до Varedo от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Милано и Varedo е 0 ч 49 мин.
Има ли директен автобус от Милано към Varedo?
Да, има директен автобус между Милано и Varedo.
Какви са емисиите на CO2 за Милано до Varedo от автобус?
Пътуването на автобус от Милано до Varedo създава 1.13kg CO2 емисии.

Отидете локално от Милано

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Милано

Международни маршрути от Милано и близките райони

Други дестинации от Милано

Други популярни маршрути